Štefan Hamran sa vyjadril k bitke dvoch poslankýň
30 | 09 | 2022 I Eka Balaskova

Vyšetrovanie bitky poslankýň Tabák (Sme rodina) a Bittó Cigánikovej (SaS) zaujíma aj policajného prezidenta Štefana Hamrana. Vyjadril sa k nej. 

Svedkovia sú, lenže...

Poslankyňu NRSR Janku Bittó Cigánikovú fyzicky napadli. Urobila tak jej kolegyňa z parlamentu Romana Tabák. Tá bola podľa napadnutej v takom animálnom amoku, že sa nevedela absolútne ovládať a nedokázala prestať s ťahaním vlasov. Napadnutá poslankyňa podáva trestné oznámenie.

Poslankyne prerazili akékoľvek DNO! "Tepša" dostala po papuli a skončila na POHOTOVOSTI
Poslankyňu NRSR Janku Bittó Cigánikovú fyzicky napadli. Urobila tak jej kolegyňa z parlamentu Romana Tabák. Tá bola podľa napadnutej v takom animálnom amoku, že sa nevedela absolútne ovládať a nedokázala prestať s ťahaním vlasov. Napadnutá... Čítať ďalej
24 | 09 | 2022 | Alica Kočišová

Tabák opísala, že jej parlamentná kolegyňa bola v „nepríčetnom stave“ a vulgárne urážala ju aj jej rodinu. „Zahnala sa na mňa po tvári a ako sa zahnala druhýkrát, strhla mi z hlavy šiltovku a hodila ju do miestnosti. Ja som sa bránila. Mrzí ma, že som sa nechala vyprovokovať a uštedrila jej úder, po ktorom sa ukľudnila,“ vysvetlila pre Nový čas Romana Tabak. Napadnutie kolegyni odpúšťa a trestné oznámenie nezvažuje hoci Bittó Cigániková začala nadávať na ňu a jej rodinu.

Obe poslankyne vyzvali svedkov, aby o prípade vypovedali. Policajný prezident však tvrdí, že v tejto veci nechce vypovedať nik, informuje Nový čas.

Čo si myslí Hamran

„Pýtal som sa na to, keďže to bolo medializované. Zisťujú. Ak sa nemýlim, tak nikto nechce vypovedať a vyzerá to ako tvrdenie proti tvrdeniu. Je tam nejaká lekárska správa, uvidíme. Osobne sa domnievam, že to môže byť kvalifikované ako priestupok proti občianskemu spolunažívaniu. Nemyslím si, že na základe toho, čo som vedel, to budú vedieť uchopiť v trestnoprávnej rovine,“ povedal Hamran. Z celého incidentu teda môžu obe vyviaznuť len s pokutou.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik.

Tabák vracia úder: Kolegyňu Cigánikovú posiela na test na drogy a odporúča terapeuta
Piatková barová bitka dvoch poslankýň parlamentu vo verejnosti vyvolala veľkú odozvu. Ako to teda bolo? O incidente pre Nový čas prehovorila aj Romana Tabák (Sme rodina) Svoju verziu však má aj Janka Bittó Cigániková (SaS). No a incident si všimli... Čítať ďalej
25 | 09 | 2022 | Eka Balaskova