Igor Matovič môže skončiť!
23 | 09 | 2022 I Gabriela Fedičová

Igor Matovič môže skončiť. SaS vyzbierala podpisy pod návrh na jeho odvolanie! Vyjadril sa Miroslav Kollár (Spolu - občianska demokracia), ale aj samotný Igor Matovič.

Strana SaS vyzbierala hlasy pod návrh na odvolávanie ministra financií Igora Matoviča.

Okrem poslancov strany SaS sa pod návrh podpísali aj Tomáš Valášek (Progresívne Slovensko) a Miroslav Kollár (Spolu - občianska demokracia) a tiež poslanci Hlasu. Informovala o tom strana Spolu na sociálnej sieti.

"Z vládnej koalície som odišiel 17. februára 2021 pre absolútne nezvládanie manažmentu pandémie vtedajším premiérom Matovičom. Dlhodobo hovorím, že nebol schopný vykonávať funkciu premiéra a nie je schopný vykonávať ani funkciu ministra financií. Preto som pripojil môj podpis pod návrh na jeho odvolanie. Igora Matoviča považujem za hlavný zdroj problémov, v ktorych dnes sme", uviedol v tejto súvislosti na sociálnej sieti Miroslav Kollár.

Podľa Blahu hrniec prekypel: Liberálnym médiám zvoní umieráčik
Myslím, že v spoločnosti sa niečo zlomilo. Hrniec prekypel. Skonštatoval to na sociálnej sieti Telegram opozičný poslanec Ľuboš Blaha. Každý má právo na iný názor, či sa to médiám páči alebo nie. Ich ideologická nadpráca nemá so žurnalistikou nič... Čítať ďalej
23 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Ozval sa aj Igor Matovič

„Keď som pred rokom zverejnil, že ľudia v pozadí politiky majú eminentný záujem vytvoriť vládu Hlas+SaS+PS … kolegovia z SaS a ich spiatelených médií spustili ťažký hejt … vraj blúznim. Vraj SaS sa s mafiou zo SmeroHlasu spájať “neplánuje”,“ napísal na Facebooku.

 

„Čakal som na tento deň, lebo je veľmi dôležitý. Je definitívnym potvrdením, že SaS sa po voľbách bez hanby spojí aj so smerákmi, ktorí 19 rokov organizovali, kryli a obhajovali všetky smerácke podvody … a ktorí sa len falošne na Hlas premenovali. Jasné, budú verklíkovať, že si to nevedia predstaviť, ale váhu takých slov po skúsenostiach s Bugárom už všetci poznáme,“ dodal.

Matovič je presvedčený, že budú budúce voľby budú o tom, „kto zradí s mafiou, komu sa dá veriť, že s ľuďmi, ktorí majú na svedomí totálne rozkradnutie Slovenska či smrť Jána a Martiny, nikdy nezradia.“

Dodal, že OĽaNO so Smerom a Hlasom nikdy do koalície nepôjde.

Berlusconi: Putin bol k spusteniu vojny na Ukrajine dotlačený
Ruský prezident Vladimir Putin bol dotlačený k tomu, aby na Ukrajine spustil vojenskú operáciu a nastolil v Kyjeve novú vládu. Vo štvrtok to uviedol bývalý taliansky premiér Silvio Berlusconi v rozhovore pre taliansku televíziu RAI. TASR informuje... Čítať ďalej
23 | 09 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Pridajte sa k nám! Pracovná ponuka!

Redakcia jedného z najčítanejších alternatívnych denníkov – Hlavný denník, hľadá do svojho dynamického kolektívu redaktorov. Máme vysoké nasadenie, rýchle tempo, reflektujeme na situácie doma, ale aj v zahraničí, zaujímajú nás názory, ktoré sú iné, ako ponúka mainstream. Do nášho kolektívu potrebujeme ambicióznych redaktorov, ktorí sú flexibilní, samostatní, vedia sa orientovať na sociálnych sieťach a zvládajú pracovný stres. Výhodou sú skúsenosti s redaktorskou prácou z oblasti žurnalistiky a médií, ale nie podmienkou! Pracuje sa z domu. Neformálny životopis zasielajte na [email protected].

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik