Radačovský vo vývrtke: Kolegu nazval POLITICKÉ PRASIATKO
18 | 09 | 2022 I Eka Balaskova

O hlasovaní EP o ďalšej pomoci Ukrajine informoval na sociálnej sieti europoslanec Milan Uhrík. Prešlo pár dní a bývalý sudca Miroslav Radačovský, ktorý kandidoval za rovnakú stranu, ako Uhrík, sa voči jeho statusu vymedzil. Menoval ho, ako "prasiatko".

Milan Uhrík

"Europarlament práve schválil ďalších 5 miliárd eur pre Zelenského. Ako hlasovali slovenskí politici? Za ďalšie miliardy pre Zelenského v EÚ hlasovali europoslanci: SMER, SAS, PS/SPOLU, KDH, OĽaNO, Radačovský. Proti hlasoval: Uhrík (Republika). Snáď nás teda v zime zohreje aspoň pocit solidarity, keď už na kúrenie nebudeme mať," upozorňuje Milan Uhrík a dodáva, že tieto miliardy nepodliehajú žiadnej kontrole a že EÚ si ich požičiava. Prikladá tiež výsledky hlasovania.

Čo zdedila Dagmar Havlová po Karlovi Gottovi?
Sedem rokov pôsobila Aneta Stolzová (40) tak trochu ako ochranný štít Karla Gotta (†80). Po spevákovej smrti pokračovala v týchto službách jeho rodine. Koncom júna sa rozhodla skončiť a venovať sa iným projektom. Dlho jej to nevydržalo, teraz je... Čítať ďalej
17 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Radačovského reakcia

Tú vám prinášame bez úprav tak, ako je uverejnená na 

POLITICKÉ PRASIATKO

Akýsi úbožiak, s nie celkom plným rozumovým vybavením, neovládajúci ani základné princípy systému hlasovania v Európskom parlamente, a aj tuším, z ktorého politického spektra, si vymyslel, že dňa 15.09.2022 v Štrasburgu som hlasoval za to, aby Zelenskému boli zasielané peniaze na zabíjanie Rusov a šíri tieto nezmysly na sociálnych sieťach. Toto politické úbožiatko veľmi dobre vie, že konečný výsledok môjho hlasovania o finančnej pomoci Ukrajine je AGAINST – PROTI, čo je ľahko dohľadateľné na parlamentnej stránke.

Toto politické prasiatko veľmi dobre vie, aký je môj názor na vojnu na Ukrajine. Diplomatické mierové rokovania. Ba dokonca veľmi dobre vie, že moja nebohá matka bola ruskej národnosti a tiež vie, že som bol zaradený na čiernu listinu EP – blacklist, pretože som sa v septembri minulého roka zúčastnil na neoficiálnej misii pri konaní parlamentných volieb v Rusku, čo som uviedol aj vo svojom Fb statuse 4. marca 2022.

Zlatica Kušnírová odkazuje vláde: Nie pre TOTO sme vás volili!
Zlaticu Kušnírovú pozná celé Slovensko od februára 2018, kedy zavraždili jej dcéru a nastávajúceho zaťa - novinára Jána Kuciaka. Zdá sa, že už aj ju prestáva baviť to, čo sa na Slovensku deje v ostatných mesiacoch a tak našim vládnym činiteľom... Čítať ďalej
17 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Toto úbožiatko tiež veľmi dobre vie, že politická strana Slovenský PATRIOT, ktorej som predsedom, sa ako jediná politická strana zo Slovenska, 9. mája t. r. zúčastnila osláv víťazstva nad fašizmom na Červenom námestí v Moskve, ako aj pochodu v Nesmrteľnom pluku, čo som zverejnil vo svojom Fb statuse dňa 8.5. a 9.5.2022.

Prasiatko, bijúce sa o válov, šíri okolo seba špinu a to len a len preto, aby získavalo politické preferencie.

Vážení priatelia, prepáčte za status, pre mňa verbálne a štýlovo nezvyčajný. Ale už tých prasiatok, ktoré chytajú politické preferencie na nenávisti, klamstve a dezinformáciách, mám skutočne dosť.

Gašpar po výsluchu na NAKA: Dôkazy sú zmanipulované a selektívne vybraté
Dňa 16. septembra sa v Trnave na NAKA konal výsluch Tibora Gašpara. Ten je v kauze Súmrak spoluobvinený aj s Robertom Ficom a Robertom Kaliňákom (obaja Smer-SD). Jeho vinia z vyzradenia daňových tajomstiev Andreja Kisku či Igora Matoviča. Nič... Čítať ďalej
18 | 09 | 2022 | Eka Balašková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik