Prekvapujúce priznanie Veroniky Remišovej. TOTO ste nečakali!
09 | 09 | 2022 I Eka Balaskova

Veronika Remišová (Za ľudí), podpredsedníčka vlády a ministerka ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie priznala, niečo, čo politici podľa nej nehovoria a uviedla aj to, že hrozí, že EÚ sa rozpadne.

„Je škodlivé, keď sa nechávame ako krajina rozožierať vnútornými konfliktmi,“ povedala v relácii Braňo Závodský Naživo v rádiu Expres.

Čo robila cez leto

Pochválila sa, že na MIRRI podpísali zmluvu na eurofondy a podarilo sa im dosiahnuť, že mamičky pri narodení dieťaťa množstvo vecí vybavia z domu.

"Čo robili ostatní - užili sme si vzťahové peklo, skončilo to a teraz je čas pustiť sa do roboty," povedala Remišová o svojich letných pracovných aktivitách. 

Hasiči súťažia na podujatí Schody 2022, na 17. podlažie vybehnú plne ustrojení
Takmer 50 dvojčlenných skupín profesionálnych hasičov zo Slovenska a zahraničia vrátane členov dobrovoľných hasičských zborov si v piatok zmeria sily na XXIII. ročníku Memoriálu Vladimíra Ružičku – Schody 2022. Športovo-spomienkové podujatie sa... Čítať ďalej
09 | 09 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Nie je vzťahový psychológ

"Vedela by som lepšie riešiť takéto konflikty, keby som ním bola, keďže to bol osobný spor. Ja som apelovala hlavne na tú osobnú zodpovednosť, pretože obaja sú v prvom rade politici. To je ich osobná misia a tou je pomáhať ľuďom a zvlášt v situácii, ktorá nás teraz čaká," ozrejmila Remišová svoju rolu v spore Sulíka a Matoviča. Tiež si nemyslí, že politik by mal s každou drobnosťou utekať na sociálne siete.

Priznala omyl

Podľa vlastných slov investovala Veronika Remišová veľa energie do riešenia prvej krízy v čase, keď sa vymenila vláda. 

"Keď sa vyriešila myslela som si, že bude pokoj, no teraz poviem, čo politici neradi hovoria - hlboko som sa mýlila," povedala v štúdiu s tým, že nečakala, že budú svoje osobné spory prenášať do verejného priestoru a traumatizovať celú spoločnosť. Pripomenula svoj postoj, že SaS mala so svojim odchodom počkať.

SZĽH rozhodol o budúcnosti hráčov, ktorí aktuálne hrajú v Rusku
Rozhodnuté! Výkonný výbor SZĽH aj Slovenský zväz ľadového hokeja informovalo o budúcnosti hráčov, ktorí aktuálne hrajú v Rusku. „Výkonný výbor SZĽH aj Slovenský zväz ľadového hokeja budú vždy rešpektovať medzinárodné dohody a platné zákony SR.... Čítať ďalej
08 | 09 | 2022 | Gabriela Fedičová

Hrozí, že EÚ sa rozsype

"Neviem, či si to ľudia uvedomujú, ale rôzne štáty rozmýšľajú nad rôznymi riešeniami, ktoré rozbijú vnútorný trh. Jeden z pilierov Európskej únie, na ktorom je postavená. Tie pnutia budú veľmi veľké a rozbíjať vládu v takejto situácii je mimoriadne nezodpovedné," upozornila Veronika Remišová.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik