Neodstúpi!
02 | 09 | 2022 I Ivan Mihale

Igor Matovič po rokovaní vlády uviedol, že na sto percent v pondelok z funkcie ministra financií neodstúpi. Minister financií tiež povedal, že chce, aby Richard Sulík (SaS) zotrval na svojom poste ministra hospodárstva. Chce aby riešil energetickú krízu.

Následne premiér Eduard Heger vyhlásil, že zvolal na pondelok rokovanie vlády k aktuálnej energetickej kríze. Myslí si, že treba stlačiť nárast cien energií pre domácnosti. Ak nebude vedieť vláda pomôcť s cenou, mala by podľa Hegera prísť kompenzácia.

Ďalej uviedol, že prezidentke Zuzane Čaputovej v pondelok predstaví mená nových ministrov, ktorí nahradia tých z SaS. Súhlasí však s  Matovičom, že minister hospodárstva Sulík by mal vo vláde zotrvať a dokončiť prácu počas energetickej krízy.

„V takomto čase meniť ministra nie je rozumné,“ dodal Heger.

Trump označil Bidena za blázna
Trump reaguje na Bidenove slová o extrémizme a poslal mu odkaz. Súčasná hlava štátu Joe Biden nazval bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa extrémistom. Ten tmu to vrátil a povedal, že to je blázon trpiaci demenciou. Bidenov... Čítať ďalej
02 | 09 | 2022 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik