Politológ Lenč: Óda na Igora "Palmičku" Matoviča
28 | 08 | 2022 I Diana Zaťková

Keď sa raz budú písať dejiny úpadku slovenskej politickej kultúry a zrodu politických dezinformácii, tak čestné miesto v nich pripadne pre Igora "Palmičku" Matoviča, skonštatoval na sociálnej sieti politológ Jozef Lenč.

"Pre Igora Matoviča - politika, ktorý sa "neserie", keď chváli "týpka", ktorý je aktuálne ministrom obrany. Homo vulgaris, ktorý kritikov nazýva "progresívnymi úchylakmi", či inými šťavnatejšimi pejorativami," vymenúva Lenč.

Zdroj: FB/Jožo Lenč

A veselo pokračuje: "Politika, ktorý zaviedol inštitút emočných výplachov tzv. "plačoviek". Človeka, ktorý vstúpil do parlamentu v sandáloch, kapsáčoch a s konšpiráciou, že dostal ponuku na 20 mil. eur, aby položil Radičovej vládu (čo o pár rokov aj urobil) a dodnes živí mýtus o tom, že platil najviac daní v dejinách."

Zdroj: FB/Jožo Lenč

"Tí, ktorí prišli po ňom (Blaha, Taraba a spol.) už len kopírovali veľkého plagiátora," uzavrel Lenč svoju esej o ministrovi financií Igorovi Matovičovi.

A k Lenčovi sa pridali aj mnohí čitatelia a zaspomínali si na mená, z ktorých niektoré už zľudoveli.

Peter Novoveský: Keď miluješ Igora Sputnik Testoviča Palmičku, nie je čo riešiť." Alebo Zdeněk Michalov: "Igor Matovič aneb od múdrosráčov k progresívnym úchylom." Či Rasťo Čépe: "Napalmovič."

Beňová sa pustila do Remišovej: Ty bezvýznamná predsedníčka ešte bezvýznamnejšieho politického komiksu!
Fico a Uhrík, extrémisti na oslavy SNP nepatria! Takto sa vyjadrila na sociálnej sieti predsedníčka Za ľudí Veronika Remišová. Dlho však ticho nezostalo a na facebuku si ju podala europoslankyňa a smeráčka Monika Beňová. Posúďťe, kto z toho vyšiel... Čítať ďalej
28 | 08 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik