Šutaj Eštok: Kolíková má strach zo Žilinku....a aj zo spravodlivosti
12 | 08 | 2022 I Diana zaťková

Kolíková prišla s prevratným nápadom! Najnovší kúsok z Kolíkovej seriálu "ako by som Žilinkovi ešte uškodila" je naozaj bizarný, píše na sociálnej sieti opozičný poslanec Matúš Šutaj Eštok.

"Keby to nebola vážna situácia, bolo by to až groteskne smiešne ako sa ministerka spravodlivosti bojí generálneho prokurátora. Najnovší kúsok zo seriálu "ako by som mu ešte uškodila" je naozaj bizarný. Dnes už pre ministerku nie je problém § 363, prišla s ďalším zvráteným nápadom," krúti hlavou hlasák.

Žilinka je pre Kolíkovú problém

Podľa Šutaj Eštoka chce ministerka Kolíková najnovšie zmeniť zákon, aby generálny prokurátor nemohol kandidovať za prezidenta. "Nie že by pán Žilinka také niečo chcel, alebo nebodaj oznámil," dodáva poslanec.

"Pre ministerku nie je totiž problém, že podľa súčasného znenia má generálny prokurátor možnosť kandidovať za prezidenta, ale problémom je, že generálnym prokurátorom je Maroš Žilinka. Kolíková teda nechce zmeniť zákon pre niečo, ale proti niekomu," vysvetľuje.

Dodržiavanie zákona sa už nenosí ani u ministerky spravodlivosti

Nezaradený poslanec hovorí, že jediným problémom koalície vo vzťahu ku generálnemu prokurátorovi je, že trvá na dodržiavaní zákona pre každého a za každých okolností a to dokonca aj keď sa to týka členov tejto vlády. "A za to musí byť spravodlivo potrestaný. A keď nepomáhajú mediálne útoky, tak mu aspoň špeciálne preňho navrhnime zákon, že nemôže kandidovať na prezidenta. Na prvý pohľad naozaj nepochopiteľné. Pochopí len ten, kto si všimol nenávisť a zároveň aj strach v očiach pani Kolíkovej," uzatvára svoj status o najnovšom nápade našej strannícky prelietavej ministerky Šutaj Eštok.

Saková reaguje na vyjadrenia Hamrana. TOTO sa mu nebude páčiť!
Na vyjadrenia policajného prezidenta Štefana Hamrana, ktorý počas štvrtkovej tlačovej konferencie kritizoval výroky exministerky Denisy Sakovej či expremiéra Roberta Fica reagovala samotná Saková. Hamran kriticky uviedol, že Fico so Sakovou... Čítať ďalej
12 | 08 | 2022 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik