Saková reaguje na vyjadrenia Hamrana. TOTO sa mu nebude páčiť!
12 | 08 | 2022 I Ivan Mihale

Na vyjadrenia policajného prezidenta Štefana Hamrana, ktorý počas štvrtkovej tlačovej konferencie kritizoval výroky exministerky Denisy Sakovej či expremiéra Roberta Fica reagovala samotná Saková. Hamran kriticky uviedol, že Fico so Sakovou spochybňujú prácu polície. Ten dokonca spochybnil aj tvrdenia Žilinku o prieťahoch. Exministerka mu to vrátila aj s úrokmi.

NAMIESTO MINISTRA VNÚTRA SA VYJADRUJE POLICAJNÝ PREZIDENT, KTORÝ OD ZAČIATKU VNÁŠA DO POLICAJNÉHO ZBORU POLITIKU

Dnes policajný prezident Hamran zvolal tlačovku, kde vysvetľoval, ako sa zvyšuje dôveryhodnosť policajného zboru (PZ) v očiach obyvateľov Slovenska. Nezabudol skritizovať, že som si dovolila ako bývalá ministerka vnútra skonštatovať, že vojna v polícii za posledné dva roky, kde sa navzájom vyšetrovali a obviňovali rôzne policajné zložky, zanechala veľmi hlboké negatívne stopy na celom PZ. Či už v neriešenom nedostatku policajtov v uliciach, ktorého sme dnes svedkami, alebo v očiach verejnosti, ktorá si právom kladie otázku, či môže dôverovať polícii, ktorá sa pod súčasným vedením zaoberá viac sebou a politickou opozíciou, ako bezpečnosťou ľudí, ktorých má chrániť.

Ohliadnuc od toho, že funkcionár polície sa vyjadruje, poúča a kritizuje opozičných politikov absolútne nevhodným politickým slovníkom, by som skôr očakávala, že policajný prezident bude viac riešiť nakopené problémy v polícii a prenechá politické vyhlásenia politikom. Minister Mikulec nesie zodpovednosť za vnášanie politiky do PZ so všetkými zhubnými dôsledkami rôznych káuz - kajúcnikov, vypovedajúcich na objednávku behajúcich po slobode, rôznych podozrivých úmrtí aj najvyšších policajných funkcionárov, zatknutí vlastných koaličných nominantov v bezpečnostných zložkách štátu atď. Ak do toho ešte pridáva policajného prezidenta Hamrana, ktorý sa vyjadruje za celý PZ ku opozícii, tak je to nielen neprofesionálne, ale najmä zhubné pokračovanie tradície tejto vlády, vťahovať PZ do politických bojov a zneužívať ho proti opozičným politikom, ktorých si zvolili občania Slovenska. A to v situácii, keď nedôveruje tejto vládnej moci 80% ľudí na Slovensku.

Ak si myslí vládna moc, že hnev ľudí a opozíciu umlčí politicky dosadením policajným prezidentom, tak je na veľkom omyle.

Uhrík a jeho BOMBA! Je načase zrušiť sankcie! Inak budeme jazdiť na somároch a ľudia si vás osedlajú (VIDEO)
Poslanec Európskeho parlamentu a predseda hnutia Republika Milan Uhrík, vo svojom nedávnom videu, doslova rozdupal nielen koaličných poslancov ale ja prezidenta susedného štátu, ktorý podľa jeho slov, vydiera Európu. K videu pripojil aj krátky... Čítať ďalej
12 | 08 | 2022 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik