SaS-ka si opäť kopla do Matoviča - Nespráva sa ako zodpovedný politik ani ako dobrý hospodár
12 | 08 | 2022 I Tibor Malý

Vojna negniavi iba Ukrajinu, ale i Slovensko. Tu síce nezomierajú ľudia po bombardovaní či streľbe, zato vojnou medzi Richardom Sulíkom a Igorom Matovičom trpí celá krajina. Smutné je, že obaja hádžu vinu a kýble špiny na toho druhého, pričom ľuďom sa žije stále horšie a horšie. Akoby toho nebolo málo, liberáli z SaS v statuse opäť vystrelili šíp smerom na lídra OĽaNO.   

Kedy sa toto už konečne skončí, kedy začnú politikov konečne zaujímať aj bežní ľudia? Jedno príslovie hovorí, že „Nikto ti nemôže dať viac, ako ti ja môžem sľúbiť!“ A presne toto platí aj o našich politikoch, ktorí len sľubujú a sľubujú. Teda Igor Matovič sťa by minister financií v ostatnom čas aj nejaké peniaze dáva, lenže neskoro a navyše málo. Vyzerá to skôr na jeho PR a záchranu v politike ako skutočnú snahu pomôcť. Aj to je jeden z dôvodov, prečo ho chcú liberáli odstrániť z vlády.

Nebudú sa podieľať na tom, čo predvádza Matovič

O trošku viac a trošku konkrétnejšie sa strana SaS k tomu, prečo by mal Igor Matovič rezignovať na post ministra financií a odísť z vlády, vyjadrila v krátkom statuse na sociálnej sieti. „Nebudeme sa podieľať na tom, čo predvádza Igor Matovič,“ píšu liberáli a dodávajú, že SaS je jednotná. Vzápätí pridávajú aj tri dôvody, ktorými ich šéf OĽaNO a minister financií tak neprekonateľne sklamal.

  • 600 miliónov na neexistujúce krúžky našiel v skrátenom konaní
  • učiteľom pridal až po štrajku
  • zdravotníkov ešte stále naťahuje

„Toto je to, čo nám vadí – štýl vládnutia Igora Matoviča, ktorý sa nespráva ani ako zodpovedný politik, ani ako dobrý hospodár,“ prízvukuje na samý záver strana SaS. Útoky teda pokračujú a koniec vojny SaS - OĽaNO je tak ešte viac v nedohľadne. A s ním aj zlepšenie života bežných Slovákov.

Čelí Majerský antikampani? Jablkom sváru je jeho dom
S blížiacimi sa komunálnymi voľbami a voľbami do VÚC pribúdajú nie len kandidáti na rôzne posty, ale aj ich kauzy, ktoré by mohli ovplyvniť volebný výsledok. Nevynímajúc ani predsedu KDH a kandidáta na predsedu VÚC Milana Majerského. V podstate... Čítať ďalej
12 | 08 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik