Ministerka spravodlivosti Mária Kolíková sa predviedla!(FOTO)
06 | 08 | 2022 I Gabriela Fedičová

Mária Kolíková sa pridala k iniciatíve ukrajinskej novinárky Zoji Zvyňackivskej, ktorá v nadväznosti na kritiku fotografií Oleny Zelenskej, pre časopis Vogue, spustila flashmob  #SitLikeAGirl. Ministerka spravodlivosti zapózovala a fotografiu zverejnila na sociálnej sieti. Chce ňou poukázať na nezmyselnosť noriem správania, ktorých dodržiavanie sa od žien a dievčat očakáva a vyžaduje.

"Pripájam sa k podpore ukrajinskej prvej dámy Oleny Zelenskej, ktorá napriek ťažkým vojnovým časom neúnavne a vytrvalo využíva všetky príležitosti, aby hovorila o situácii na Ukrajine. V tejto súvislosti vznikla aj jej fotografia v známom americkom časopise, ktorá sa stala terčom kritiky," napísala Mária Kolíková, ministerka spravodlivosti na sociálnej sieti.

"Je mi sympatická aktivita ukrajinskej novinárky Zoji Zvyňackivskej, ktorá v nadväznosti na kritiku fotografií Oleny Zelenskej spustila flashmob #SitLikeAGirl, v ktorom mnohé ženy napodobňujú pózu pani Zelenskej a okrem iného takto poukazujú aj na nezmyselnosť noriem správania, ktorých dodržiavanie sa od žien a dievčat očakáva a vyžaduje," dodala Mária Kolíková.

Facebook: Mária Kolíková | Exministerka spravodlivosti Mária Kolíková (SaS)

Primátori veľkých miest na Ukrajine sa vzbúrili proti Volodymyrovi Zelenskému
Vojna pokračuje! Miliardy medzinárodnej pomoci sa prilievajú na Ukrajinu. Medzi centrálnou vládou a miestnymi lídrami sa objavujú trhliny. Primátori veľkých miest na Ukrajine sa vzbúrili proti Volodymyrovi Zelenskému. Ten obvinil Európsku úniu, že... Čítať ďalej
06 | 08 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu.

Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik