A opäť! Veronika Remišová verí, že ľudia vidia kto kradne a kto pracuje
06 | 08 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Politici majú pracovať pre ľudí," myslí si Veronika Remišová (Za ľudí), ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR. V príspevku na sociálnej sieti presviedča, že členovia strany Za ľudí, ktorej je predsedníčkou si vybrali poctivú prácu, vymenúva čo všetko v horúcich dňoch pracovali a v čo verí.

Veronika Remišová vymenúva na sociálnej sieti pracovné činnosti, ktoré na ministerstve vykonali. Hneď v úvode poukazuje na to, že sa to dialo v horúcich týždňoch. Ku každej pracovnej činnosti pridáva komentár v štýle: "...lebo Fico, lebo Smer, lebo oligarchovia...".

"Na ministerstve pracovali na riešení problému cien stavebných materiálov: zachránime stovky projektov, ktoré bude možné dofinancovať. Peniaze z eurofondov, ale aj to, čo sme ušetrili, teraz dávame na pomoc ľuďom a samosprávam- nie do vreciek oligarchov a mafie," píše.

"Slovensko trápi sucho, aj na ochranu vodných zdrojov sme s kolegami mysleli. Vďaka nášmu úsiliu sme vyrokovali s Bruselom stovky miliónov na budovanie vodovodov v obciach, ochranu vodných zdrojov a ďalších opatrení z európskych peňazí v ďalšom období. Čo Smer popri "škrabkaní" pre "svojich ľudí" zanedbal, to chceme pre občanov čo najskôr zabezpečiť," píše ďalej.

Ľuboš Blaha vyzýva na ukončenie trápenia!
"Na Slovensko sa rúti hrozivá plynová kríza a Matovič so Sulíkom sa ohadzujú pubertálnymi sms-kami," píše Ľuboš Blaha na Telegrame. Je presvedčený, že liberáli už ukázali, čo vedia a priniesli len rozvrat a chaos. "Choďte od toho, pravicoví... Čítať ďalej
06 | 08 | 2022 | Gabriela Fedičová

Remišová prízvukuje poctivú prácu

"Rokovala som aj so zahraničnými partnermi v Českej republike, kde sme hovorili o spolupráci pri zvládaní energetickej krízy, celosvetovej inflácie, ale aj zelených témach a spoločných riešeniach," vysvetľuje Remišová.

A spomína aj to, že pod hradom Devín s radosťou privítala historickú loď, ktorá vznikla ako ukážkový unikátny projekt 8 krajín Európy v rámci programu Interreg, na ktorom sa aj naše ministerstvo aktívne podieľa.

"Verím, že ľudia vidia, kto v politike pracuje, kto kradne, kto neustále intriguje a rozbíja a kto sa naopak usiluje zlepšiť našu krajinu. Som rada, že spolu s kolegami v strane Za ľudí sme si vybrali práve poctivú prácu," komentuje v závere na sociálnej sieti Remišová.

Eduard Chmelár: Zuzana Čaputová je čistá faloš
"Čistá faloš," píše na sociálnej sieti politológ a historik Eduard Chmelár v reakcii na stretnutie prezidentky Zuzany Čaputovej s Pezinčankami a Pezinčanmi z folklórneho súboru Radosť. "Pozrite sa na tých šašov, čo nás vedú dnes, zahĺbení do seba,... Čítať ďalej
06 | 08 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik