Poslanec Ňarjaš si vie užívať život! Svadobná cesta so skromnou Dubajčankou za niekoľko tisíc eur
02 | 08 | 2022 I Eka Balašková

Viete, kto je Erik Ňarjaš? Za ostatné tri roky pobavil presne trikrát - prvý krát, keď bol zvolený do poslaneckých lavíc (OĽaNO). Druhý krát, keď sa jeho meno objavilo v možnom zozname na kandidátov košického župana. No a tretí krát v uplynulých dňoch - svadbou, o ktorej informuje časopis Plus 7dní. 

A že to bola svadba svojou skromnosťou nenápadná, o tom svedčí už to, že si vzal za manželku moslimku z Dubaja, na Seychelských ostrovoch. 

O krásky nemal núdzu

Pluska nám ho pripomína jeho účasťou v televíznej šou Let´s Dance vykrúcal Simonu Krainovú, Zoru Czoborovú alebo Danielu Hantuchovú. No a nedávno svoj krátky vzťah s Kirgizskou kráskou Alinou spečatil, ako správny kresťan, aj sobášom. 

Láska ako trám

S letuškou Alinou sa spoznali pred pár mesiacmi na jeho služobnej ceste do Dubaja. Tej sa zúčastnil v rámci médiami pretriasanej výpravy, kde figurovalo aj meno dcéry ministra hospodárstva. Kým Sulík lanáril na halušky Geissenovcov, Ňarjaš randil s touto dámou. 

Štylistka zhodnotila Remišovej šatník. Jej slová ministerku nepotešili, Remišová vysvetľovala
Veronika Remišová (Za ľudí), ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie má vskutku pestrofarebný šatník. Experimentovania sa nebojí, ale slová módnej štylistky Lucie ju zrejme nepotešili. Reakciu Remišovej priniesol portál... Čítať ďalej
31 | 07 | 2022 | Gabriela Fedičová

Žiadosť o ruku po dvojmesačnej známosti

„Zapôsobilo na mňa, že je to veľmi skromné a pracovité dievča. Zarábala sama na seba. Má vlastnosti, ktoré mi veľmi imponujú,“ chváli 32 ročnú manželku v Plus 7dní poslanec. Rodáčka z Kirgizska dlhšie bývala v Dubaji. Podľa fotografii na sociálnej sieti, ktoré si tam pridávala novopečená pani Ňarjašová, nebol to len vzťah na diaľku - do Dubaja za ňou mladý politik lietal často.

Hlavne skromne...

Na sociálnej sieti sa nevesta chválila fotkami práve zo Seychel, z hotelov, v ktorých za týždňový pobyt necháte niekoľko tisíc eur. Mladomanželia čelia aj otázkam, či si svoj obrad mienia zopakovať aj na Slovensku. Ten na Seycheloch podľa Plusky absolvovali kvôli zjednodušeným podmienkam na uzavretie manželstva. Letuška Alina tiež zbalila kufre a v aerolinkách podala výpoveď.

Kostol sa však konať nebude

Na ten slovenský obrad si musia počkať - formality vybavovania slovenských víz pre nevestiných rodičov ešte nejaký čas potrvajú. V kostole svoj vzťah však spečatiť neplánujú.  „Ja by som povedal, že som umiernený kresťan a ona je umiernená moslimka. Nie sú tam také zvyky, že by mala byť zahalená alebo aby sa päťkrát denne modlila a tak ďalej. Ani rodina s tým nemala problém. U nás to nie je nijaký problém,“ uviedol Ňarjaš, ktorý vidí ich budúcnosť hlavne na Slovensku, pre Plusku. 

Nezostane oko suché! Poslankyňa Tabák opäť na scéne
Romana Tabák zhodnotila nafotenie “titulky” Vogue počas vojny a tak sa opäť dostala do povedomia občanov, ale hlavne humoristov. „Takéto strojené fotografie pána prezidenta Ukrajiny Volodymyr Zelensky s jeho ženou na štýl filmových hviezd sú... Čítať ďalej
01 | 08 | 2022 | Ivan Mihale

Plné vrecká ... dlhov?

Podľa informácii Plusky, Ňarjaš len donedávna figuroval vo firme Food spol. s r. o. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby táto firma štátu na daniach nedlhovala viac, ako trištvrte milióna eur. "Kontaktoval som spoločníka, on mi to vysvetlil tým, že momentálne prebieha daňová kontrola. Daniari to blokujú, je to taká zábezpeka, technická vec. Myslia si, že zhruba toľko bude daň, preto takú čiastku blokujú," ubezpečoval v Pluske nedávno kandidát za OĽaNO na košického župana.