Kým sa inšpiruje nastávajúca mamička Zuzana Plačková?
10 | 03 | 2022 I Eka Balašková

Insta Queen Zuzana Plačková je v očakávaní! Začiatkom februára to oznámila na svojom instagramovom profile. Vyzerá to tak, že tehotenstvo si užíva.

Všimol si to aj český Blesk.

9 kg 

Po policajnej razii v jej dome našli viac, ako 9 kg pervitínu a vďaka tomu čelí niekoľkým obvineniam, pripomína Blesk. Aktuálne sa však jej život točí okolo príprav na príchod potomka. Zatiaľ plní sociálne siete svojimi tehotenskými fotkami.

Zadarilo sa

Počala v najhoršej možnej životnej situácii – počas minuloročného novembra, kedy jej v rámci protidrogovej akcie „vtrhla“ zásahovka, následne s manželom Reném Strauszom strávili niekoľko dní vo väzbe. Teraz sa podľa Blesku obaja tešia z rastúceho života a Zuzane, ktorá sa na sociálnej sieti sama nazvala Queen, tehotenstvo veľmi pristane.

Inšpirovala ju Robyn Fentyová?

Tú poznáte skôr pod menom Rihanna, vysvetľuje Blesk, ktorá tiež čaká bábo. Ani jej tehotenstvo nebráni byť krásna a zdá sa, že inšpiruje aj Zuzanu, ktorá sa oblieka podobne.

Ženy, ktoré menili svet
Pripomenuli sme si Medzinárodný deň žien a to je možno čas, kedy je dobré spomenúť si na si ženské osobnosti, ktoré ovplyvňovali aj najmocnejších mužov. Aj keď sa hovorí: za všetkým hľadaj ženu... Časopis Blesk ich našiel hneď desať. Kráľovná... Čítať ďalej
09 | 03 | 2022 | Eka Balaskova

Nájdete nás naďalej aj a najmä tu: https://t.me/hlavnydennik

Instagram Z. Plačkovej
Instagram Z. Plačkovej
Instagram Z. Plačkovej
Zuzana Plačková / Instagram (@queen.plackova)
Zuzana Plačková / Instagram (@queen.plackova)