Gustáv Murín: "V normálnom štáte by za toto premiér letel na hodinu z úradu vlády"
09 | 03 | 2022 I Ivan Brožík

"AKO BY MOHLA NAŠA SELFIE-VLÁDA PLAGIÁTOROV NEZLYHAŤ" - tak sa začína ďalší status publicistu a spisovateľa Gustáva Murína na sociálnej sieti.

"Akoby mohla nezlyhať aj v prípade utečencov z Ukrajiny?!"

"Radia", ale nepomáhajú

"Rozdávajú "rady" á la Matovič, ale ešte nikomu nevyčlenili ani CENT na zvládnutie tohto náporu. Primátor Košíc PROSÍ o štátnu pomoc a arogantný Heger mu odkáže, že buď to zvládne sám, alebo nech "ide bokom"?"

Ach, v normálnom štáte!

"Mikulec vajatá, ževraj jeho podriadení robia 24 hodín denne - a že to, pán Mikulec, akosi v tých Košiciach nerozpoznali??! V NORMÁLNOM štáte by za túto aroganciu a neschopnosť letel Heger na hodinu nielen z Úradu vlády!"

Ich metóda vládnutia

"Už takto arogantne odbili v minulosti autodopravcov, gastropriemysel, kultúru, poľnohospodárov... Ale ich arogancia "neschopasov" nie je ani teraz o nič menšia."

"ZBOHOM ZDRAVÝ ROZUM!!! P.S. V kontraste s tým má česká vláda už DNES nachystané zabezpečenie ubytovaním, stravovaním a výučbou ukrajinských detí pre 250 000 utečencov. Ich nikto zo starostov a primátorov prosiť nemusí!!!" Pripomína Gustáv Murín.

Eduard Chmelár: "Uvažujte!"
ODPOJENÍM OD RUSKÉHO PLYNU A ROPY NEPOMÔŽEME UKRAJINE, ALE ZÁPADNÝM KONCERNOM A SPÁCHAME EKONOMICKÚ SAMOVRAŽDU - zdôrazňuje nielen veľkými písmenami na sociálnej sieti publicista Eduard Chmelár. Text je natoľko kompaktný, že redakcia HD ho... Čítať ďalej
09 | 03 | 2022 | Ivan Brožík

______________________

Poznámka: Článok pochádza z oficiálneho legálneho zdroja a nevyjadruje stanovisko redakcie HD.

Nájdete nás naďalej aj a najmä tu: https://t.me/hlavnydennik