Čo je za spokojnosťou Ivety Malachovskej?
09 | 03 | 2022 I Eka Balaskova

Iveta Malachovská je na obrazovkách už vyše 30 rokov a stále je "na roztrhanie". 

Čo je za jej spokojnosťou? Zisťoval Nový čas.

Štúdio kontakt

Ako mladučká začiatkom 90. rokov moderovala túto mládežnícku reláciu, v rámci ktorej ešte pod rodným priezviskom Pašková robila rozhovory s hviezdami ako Marika Gombitová, či Ladislav Chudík. 

Neskôr prišli súťaže

Tie "bežali" dosť dlho a celé Slovensko kupovalo stieracie žreby, aby potom v nedeľu večer sledovali, či ich Iveta vytiahne a budú môcť v štúdiu vyhrať na tie časy slušný peniaz. 

Dámsky klub

Momentálne už niekoľko rokov táto dáma pôsobí ako moderátorka poludňajšej relácie, kde sa venujú všestranným radám od zdravia, cez kuchyňu, až po módu, či kreatívne nápady.

Ženy, ktoré menili svet
Pripomenuli sme si Medzinárodný deň žien a to je možno čas, kedy je dobré spomenúť si na si ženské osobnosti, ktoré ovplyvňovali aj najmocnejších mužov. Aj keď sa hovorí: za všetkým hľadaj ženu... Časopis Blesk ich našiel hneď desať. Kráľovná... Čítať ďalej
09 | 03 | 2022 | Eka Balaskova

Včera sa však veľmi potešila

S manželom Martinom Malachovským - láskou jej života si prešli aj veľmi ťažkými chvíľami v živote, no ako sama Iveta tvrdi, ich vzťah všetko vydržal a sú spolu silnejší ako kedykoľvek predtým. To sa dá len keď si svoj vzťah pestujú a nebolo tomu inak ani na MDŽ. Ivetu doma čakala kytica tulipánov. „Moja najväčšia láska nezabudla,“ pochválila sa Novému času moderátorka.

Nájdete nás naďalej aj a najmä tu: https://t.me/hlavnydennik