Nešťastná Nora Kabrheľová: Toto tak nenechám!
24 | 02 | 2022 I Eka Balaskova

Nora Kabrheľová je známa tým, že sa bez svojho psíka - Šarinky nepohne ani na krok. Inak tomu nebolo ani v stredu, keď sa spolu vybrali na prechádzku.

Tá sa však neskončila dobre - napadli ich dva agresívne psy. Nezaobišlo sa to bez zranení psíka, ale ani jeho panej.

Ako v zlom sne

To, čo mnohí zažívajú našťastie len v zlom sne, to známa podnikateľka zažila na vlastnej koži. „Takto mi dohrýzli Šariku dva vlčiaky. Teraz tu čakám na policajtov. Skoro ju roztrhali, neviem, čo z toho bude. Bežne sa tu prechádzajú matky s deťmi, mohla sa tu stať tragédia hocikedy. Hnusný národ,“ zverejnila Nora video, na ktorom je zjavné, že je v ešte väčšom strese ako trasúci sa psík. Ten mal po celom tele krvavé rany.

Cestujete vlakom? Mali by ste spozornieť!
Železničná spoločnosť Slovensko (ŽSSK) totiž od nedele, 27. februára, mení cestovný poriadok vo vnútroštátnej, ale aj v medzinárodnej železničnej doprave. Upozornil na to ich hovorca, Tomáš Kováč s tým, že táto zmena býva pravidelne koncom... Čítať ďalej
24 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Nenechá to tak

Práve preto, že miestami, kde sa incident stal, chodia aj matky s deťmi je rozhodnutá konať tak, aby si niekto poniesol zodpovednosť. „Toto, čo sa dnes stalo Šarike, ponesie si niekto za to zodpovednosť. Takto nechať dva vlčiaky na voľnej nohe, to je obrovská nezodpovednosť. Nenechám to len tak, za toto budú pykať. Nezodpovedná bagáž jedna naničhodná,“ dodala, keď sa trošku upokojila. 

Pre Nový čas situáciu popísala: „Vybehli z dvora firmy, kde bola otvorená brána. Budem si vymáhať škodu, lebo takéto ko**tské zákony máme. Majiteľ sa zachoval slušne, ale čo z toho? Veď ja mám šok, ma tam mohli rozhrýzť,“ priznala Kabrheľová.

Pohjryzená je aj ona

Veď sa svojej Šarinke pokúšala pomôcť a tak aj ju pohrýzli do ruky. "Pôjdem aj na injekciu, celá sa trasiem.“ Odborník z infektologickej ambulancie Novému Času vysvetlil: „Ak vás pohrýzol neznámy pes, je namieste navštíviť lekára a dať sa zaočkovať, najmä z preventívneho hľadiska je to veľmi dobrý krok, aj keď to zaberie viac času. Injekcie proti besnote sú zväčša podané až päťkrát približne počas jedného mesiaca, ak všetko ide podľa predstáv a  stav pacienta sa nezhorší, ďalšie vyšetrenia potrebné nie sú“

https://www.hlavnydennik.sk/2022/02/21/vanga-predpoveda-usa-poklaknu-pre-ruskom

_______________________________________

Pozor, je tu cenzúra!

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Vždy sme boli radi, ak ste si naše články zdieľali aj na FB. Tam sa ich však vďaka cenzúre a brigádnickým udavačom „závadného obsahu“ zjavuje čoraz menej. My však odmietame tak cenzúru, ako predstavu podľahnúť udavačom, samozvaným, no dočasným majiteľom a strážcom jedinej – ich – prípustnej pravdy.

Na FB zostávame s tým, čo nám „dovolia“, na Telegram prechádzame so všetkými článkami bez cenzúry.

Nájdete nás tu: https://t.me/hlavnydennik

Ďakujeme za vaše nové a pribúdajúce návštevy. Redakcia HD.