Tomáš Taraba: Nemyslite si, že ľudia zabudnú (VIDEO)
19 | 02 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Pandémia znamenala sanitárnu totalitu, ktorú nastavil Úrad verejného zdravotníctva (ÚVZ)," povedal Tomáš Taraba (Život - NS). Je presvedčený, že k zneužívaniu ÚVZ už nemôže v budúcnosti dochádzať.

"Toto podhubie svojvôle Mikasovho úradu treba zmeniť," povedal. Ide podľa neho o neudržateľný model, ktorý sa musí podľa Tarabu zmeniť a ÚVZ musí mať jasný rámec. Vo videu, ktoré zverejnil na YouTube kanály, povedal aj viac. 

Mikasov hlas môže byť v podobných situáciách podľa Tarabu iba poradný a je presvedčený, že musí dôjsť k zmene legislatívy. A Úrad verejného zdravotníctva nemôže rozhodovať napríklad o ekonomike krajiny.

"Posledné dni sa Heger a spol začínajú tváriť, že oni dva roky nič zlé nerobili, to vlastne len "Covid." Tak som im pripomenul nielen ako to bolo, ale predložil som návrh zákona, aby Mikasovi, ktorého úrad zneužili na nevedecké a masívne porušovanie ľudských práv na Slovensku, boli odobrané všetky kompetencie a mal už iba právomoci poradné. Pokiaľ sa moc nevráti na Slovensku do rúk parlamentu z Úradu verejného zdravotníctva, dovtedy sa nikam nepohneme," uviedol Taraba v komentári k videu.

Video:

Štubniak o mentálnej úrovni Pročka
Poslanec Jozef Pročko (OĽaNO) sa vyjadril v televízii TA3 k včelárstvu. Juraj Štubniak tvrdí, že Pročko uviedol, že včelári majú včely zotročené a majú z nich iba biznis. Čo si o Pročkovom názore Štubniak myslí, napísal na sociálnej sieti. Med... Čítať ďalej
19 | 02 | 2022 | Gabriela Fedičová

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku. Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme. Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD. .

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.