Odvolávajú ministra vnútra Romana Mikulca
18 | 02 | 2022 I Gabriela Fedičová

Podpredseda Národnej rady (NR) SR Milan Laurenčík (SaS) otvoril mimoriadnu schôdzu k návrhu na odvolanie ministra vnútra Romana Mikulca (OĽANO) z funkcie.

Predseda snemovne Boris Kollár (Sme rodina) zvolal 58. schôdzu parlamentu na návrh opozičného Smeru-SD.

Mikulec podľa predsedu Smeru-SD Roberta Fica riadil činnosť obvinených vyšetrovateľov Národnej kriminálnej agentúry (NAKA). Šéf strany tvrdí, že minister nielen vedel, ale aj riadil vyšetrovateľov, ktorí "spáchali trestný čin sabotáže, zneužívania právomoci verejného činiteľa, marenia spravodlivosti". Fico hovorí o "organizovanej skupine", ktorej úlohou malo byť "pozatvárať celú opozíciu".

Odborníci majú jasno: Mikulcovi horí pod zadkom!
Pochybné praktiky vyšetrovateľov i ministra! Viacerí odborníci sa zhodli na tom, že to naznačujú zverejnené prepisy legálnych odpočúvaní vyšetrovateľov Národnej kriminálnej agentúry (NAKA). A práve toto má byť dôvod na jeho odvolanie, píše denník... Čítať ďalej
18 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected].

Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.