D. Saková: Hamran musí vysvetľovať!
15 | 02 | 2022 I Ivan Mihale

Ovplyvňovaním vyšetrovaní a zneužívaním právomocí verejných činiteľov skupiny okolo vyšetrovateľa Jána Čurillu ("Čurillovci") sa zoberal vyšetrovací tím Inšpekcie pôsobiacej pod Ministerstvom vnútra SR. Vedúcou tímu pod krycím názvom Oblúk bola vyšetrovateľka Diana Santusová. Policajný prezident Štefan Hamran pôsobnosť tímu zrušil. Na TB sa k tomu vyjadrila aj bývalá ministerka vnútra za Pellegriniho vlády D. Saková.

"ZRUŠENIE VYŠETROVACIEHO TÍMU OBLÚK BUDE MUSIEŤ Š. HAMRAN VYSVETLIŤ!

Vyšetrovateľka Diana Santusová je známa tým, že viedla vyšetrovací tím, ktorý prešetroval zneužívanie právomoci verejných činiteľov na politické pokyny. Preto sa stala pre skupiny vyšetrovateľov NAKA okolo J. Čurillu nepohodlnou.

Tí plánovali urobiť protiútok práve proti D. Santusovej, aby ju v jej konaní zastavili, čo je zdokumentované legálnymi odposluchmi. Čo sa nepodarilo vyšetrovateľom NAKA, to dnes urobil policajný prezident Štefan Hamran.

Včerajší krok, kedy Š. Hamran zrušil vyšetrovací tím Oblúk, je jasným to dôkazom, že súčasná vládna moc nemá záujem o objektívne vyšetrenie skutočností, ako prebiehalo vyšetrovanie politicky exponovaných káuz!!!

Som rozhodnutá urýchlene požiadať o zvolanie Výboru NR SR pre obranu a bezpečnosť, na ktorý pozveme policajného prezidenta, aby vysvetlil tento svoj kontroverzný krok." Uvidela Saková na sociálnej sieti.

Prieskum: Hlas jasne vedie, Sme rodina zostala za dverami
Podľa najnovšieho prieskumu agentúry VOX Politico. jasne vedie strana Hlas s 22 %, na druhom mieste je SaS 15% a na treťom Smer s 13. percentami. Podiel rozhodnutých voličov bol 51,3%. Kto ešte by sa dostal do parlamentu Podľa tohto prieskumu by... Čítať ďalej
15 | 02 | 2022 | Rasťo Ekkert

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie.

Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.