SaS by mala zvážiť POKUTU pre Remišovú, upozorňuje Taraba
14 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

Negatívna reklama ako vyšitá! Toto si myslí o výrokoch líderky Za ľudí Veroniky Remišovej opozičný poslanec Tomáš Taraba. Teraz si len počkať na to, akú pokutu jej naparia!

Akú pokutu zaplatí Veronika?

"Ja som nemohol povedať, že nebudem kupovať horalky, ale Remišová môže hovoriť, že nebude nakupovať v Dráčiku. SaS zrazu nedáva na Remišovú žalobu ako na mňa, aby zaplatila 30 000 EUR pokutu za negatívnu reklamu," posťažoval si Taraba a poukázal na dvojaký meter vládnej koalície.

"Tá dvojtvárnosť je tak krásna. Všimnime si, čím viac rečí o hodnotách a zásadovosti, tým pravý opak. A to ani netreba pripomínať, že zrazu ani úvahy ich elitákov, že podpália kolegyni auto a kopnú ju na intímne miesto, sú úplne v pohodičke," upozornil na koaličné praktiky opozičný poslanec.

Heger seje strach, čo bude žať?
Na deeskaláciu napätia medzi Ruskom a Ukrajinou sú potrebné ďalšie rokovania a treba využiť všetky diplomatické kanály. Zároveň sa treba zodpovedne pripraviť na hrozbu invázie. Premiér Eduard Heger (OĽANO) to uviedol po pondelkovej videokonferencii... Čítať ďalej
14 | 02 | 2022 | Ivan Mihale

Komentáre stoja za to

"Počul som vtip. Jedna žena prišla do tetovacieho štúdia a hovorí. Chcem aby ste mi vytetovali na moje stehná, moje dva herecké idoly. Na pravom bude Brat Pitt a na ľavom Di Caprio. Urobte to tak aby ich každý spoznal, keď sa na moje stehná pozrie. Pani, urobím čo sa bude dať hovorí muž. Tetovania sú hotové a žena natešená odíde. Na ulici stretne prvého okoloidúceho. Vyhrnie sukňu a pýta sa. Pane viete kto sú za herci na mojich stehnách? Muž sa pozrie a hovorí. Pani zlatá, toho na pravom a ľavom stehne nepoznám. Ale tá v strede mi je veľmi povedomá. Dobrý deň pani Remišová," zavtipkoval si Jozef.

"Smutné je, že práve ľudia, ktorí stále hovoria o slobode, liberalizme, demokracii, nepoznajú pravý obsah týchto pojmov. A čo je horšie, navyše potláčajú slobodu, liberálne myslenie a demokraciu. Liberál by nikdy nikomu nezakazoval slobodne hlásať svoje názory aj keď by boli v rozpore s tými jeho," myslí si Bohumil.

Tlačovka Smeru: Odstúpiť by mala celá vláda! (VIDEO)
Megaškandál, ktorý nemá obdobu v dejinách Slovenska! Odstúpiť by mala celá vláda, uviedol líder Smeru - SD Robert Fico na tlačovej konferencii na tému: Po tomto mal minister Mikulec odstúpiť sám. Čo bolo podľa neho jediným účelom likvidácie... Čítať ďalej
14 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Róbert: "Hračky už kupujeme iba v Dráčiku! Jediní pochopili, že v čase vojny sa hračky nepredávajú, pretože veľakrát nie je ani na jedlo. Remišová po najbližších voľbách skončí na smetisku dejín!"

Emília: "Verona je inááá...To je taký náš Slovenský Analfabet....čo okrem koktania a osočovania iných ľudí nič viac v politike nedokázala a ani nikdy nedokáže...je to taká nulová politička."

A najviac to vystihla stránka Budúcnosť bez strachu: "Pokrytectvo niektorých politikov a absencia sebareflexie naberá extrémne rozmery."

Veronika už zase, ako srnka, na ktorú v noci zatrúbi vlak
V nedeľnej relácii Na telo s Michalom Kovačičom pani podpredsedníčka vlády Veronika Remišová zase raz hviezdila. Nekompetentnými odpoveďami. A presne z toho už tradične obviňovala svojho súpera v diskusii. Tentokrát Juraja Blanára. Divácka... Čítať ďalej
14 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected].

Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.