R. Sulík: R. Mikulca si pozveme na klub a potom sa rozhodneme
14 | 02 | 2022 I Ivan Mihale/tasr

Koaličná SaS si chce pozvať ministra vnútra Romana Mikulca (OĽANO) v súvislosti s jeho odvolávaním v parlamente na rokovanie klubu. Líder SaS a minister hospodárstva Richard Sulík to uviedol v pondelok.

"Pozveme ho na klub, naši poslanci budú mať naňho rôzne otázky, aj také, ktoré sa mu nemusia páčiť, a potom sa rozhodneme," povedal šéf liberálov. Dodal, že SaS záleží na tom, aby koalícia držala spolu, a bude robiť všetko pre to, aby fungovala ďalej.

Opozičný Smer-SD podal v pondelok návrh na odvolanie Mikulca z funkcie ministra vnútra. Okrem poslancov Smeru-SD sa pod návrh podpísali aj nezaradení poslanci z mimoparlamentného Hlasu-SD či poslanci okolo Tomáša Tarabu. Oznámil to predseda Smeru-SD Robert Fico s tým, že plynie sedemdňová lehota na zvolanie mimoriadneho zasadnutia parlamentu.

J. Štubniak: V tejto situácii môžeme dúfať, že volič dostane rozum
Za hlasovaním o vlastizradnej dohode s USA sa vracia aj Juraj Štubniak vo svojom aktuálnom videu. Zase raz vecne a priamo. Paralela so Švejkom "Nie že by som si myslel, že táto zmluva USA s jedným miništátikom so strategickou polohou môže zmeniť... Čítať ďalej
14 | 02 | 2022 | Eka Balašková

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie.

Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.