Veronika sa zase chváli, ako vysvetľuje
13 | 02 | 2022 I Gabriela Fedičová

Podpredsedníčka vlády a ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR Veronika Remišová v nedeľnej diskusnej relácii TV Markíza Na telo, kde sa stretla s podpredsedom strany Smer-SD Jurajom Blanárom odsúdila vyjadrenia generálneho prokurátora Maroša Žilinku. Veronika Remišová v relácii odsúdila okrem iného vyjadrenia generálneho prokurátora Maroša Žilinku.

Diskutujúci sa zaoberali okrem iného aj témou obrannej dohody s USA. A Blanár podľa TASR poznamenal, že dohoda bola pretlačená napriek nesúhlasu väčšiny obyvateľov a Slovensko takú dohodu nepotrebuje.  

Remišová ale odsúdila vyjadrenia generálneho prokurátora. A dodala, žeby zákon zmenila o prokuratúre tak, aby vo funkcii skončil Maroš Žilinka. 

Generál Viktorín: Ďalšie machinácie na Naďovom ministerstve
Generál Jozef Viktorín (Republika) sa vo svojom statuse na sociálnej sieti vyjadril k netransparentnému konaniu v súvislosti s pokračujúcim vyzbrojovaním armády. Uviedol ho slovami: „Tak takto sa realizuje politika OĽaNO.“ Viktorín poukázal na... Čítať ďalej
13 | 02 | 2022 | Ján Papuga

Veronika Remišová sa na sociálnej sieti pochválila aj tým, ako vysvetľovala v diskusnej relácii

Veronika Remišová sa na sociálnej sieti pochválila aj tým, ako vysvetľovala v diskusnej relácii. K zverejnenému videu pripla aj nasledovné stanovisko:

"Žeby Klamstvá fašistov a Smeru o obrannej dohode výrazne posilnilo aj stanovisko generálneho prokurátora. Zástupcovi Fica a najnovšie aj "hovorcovi" Žilinku, poslancovi Blanárovi som vysvetlila, ako sa uzatvorila údajne "výhodnejšia" zmluva so ZSSR. Určite by som vždy hlasovala proti tomu, aby generálny prokurátor vystupoval s prejavom, ktorý zneucťuje obete okupácie, pošliapava históriu a robí hanbu prokuratúre, ktorá má namiesto nepríčetných vyhlásení chrániť zákon a právo slobodnej, demokratickej krajiny."

Treba sa pochváliť...

TOTO si myslí o slovenskom parlamente Sajfa!
Aktuálna politická situácia núti vyjadriť sa aj tých, ktorí politiku obchádzajú. Trpezlivosť s politikmi dochádza mnohým a došla aj známemu moderátorovi, Matejovi Cifrovi, alias Sajfovi. Ten, v krátkom statuse na Twitter vyjadril svoj názor na... Čítať ďalej
13 | 02 | 2022 | Gabriela Fedičová