Takto sa nesprávajú prasatá, ale arogantní hlupáci
14 | 02 | 2022 I Ivan Brožík

"Prečo médiá mlčia o konflikte, ktorý sa udial v zákulisí pred politickou diskusiou na stv – o 5 minút 12? Na koho podnet sú ticho? Alebo musia byť ticho?" Pýta sa Branislav Becík v statuse na sociálnej sieti

Pán Becík, Hlavný denník nemlčí, Hlavný denník nebude na želanie ticho a ani nemusí byť ticho:-))

"Arogancia Krúpu za OĽaNO prekračuje hraničnú čiaru - kedy sa neštíti nielen slovne, ale už aj pomaly fyzicky zaútočiť na svojich kolegov..." Píše Branislav Becík.

Sebavedomie? Nie, kdeže, sebavedomí muži sa správajú inak ako fliarky

"Čo tak poslancovi Krúpovi dvíha sebavedomie? Žeby mu už Matovič odklepol osobnú policajnú ochranu? Vlastne, máme v zálohe toľko ochrankárov na ochranu ústavných činiteľov pre všetkých koaličných poslancov..." Pokračuje Branislav Becík a my v HD pokračujeme priloženými materiálmi k statusu.

Zdroj FB Branislav Becík | Text

A teraz ešte takto, pozrite si, ak ste nevideli - a hlavne - počúvajte:

https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/14036/307660

Tak takto - vojnoštváči!
A mám toho naozaj dosť. Upozoňujem dôrazne všetkých, ktorí verejne, bez štipky použitého mozgu, na totálnu drzovku, páchajú v priamom prenose trestnú činnosť. Platí to tak pre médiá mainstreamu, aj pre tých, ktorí si príliš sebavedome hovoria... Čítať ďalej
13 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

____________________

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.