Drahému milému tupému mainstreamu
08 | 02 | 2022 I Ivan Brožík

Tomáš Tarabasa sa  na sociálnej sieti pokúša o nemožné. Chce totiž vysvetliť propagandisticky sektárskemu mainstreamu, že jedna a jedna sú dve a nie štyri a pol.

"Podporovatelia vojenskej zmluvy nevedia povedať jeden jediný argument, prečo členská krajina NATO, akou Slovensko je, musí podpisovať separátne vojenské zmluvy s kýmkoľvek."

reprofoto FB Tomáš Taraba | Dohoda DCA

 

"Preto sa médiá snažia  tváriť, že tu ide o nejaké iné "kultúrne" zakotvenie Slovenska." Končí svoj krátky, ale výstižný status Tomáš Taraba.

Koaliční poslanci s pamäťou dážďovky
Branislav Fábry: "Predvolebné sľuby poslancov a obranná dohoda s USA". Článok uznávaného právnika a komentátora politiky na webe srspol.sk stojí za to prečítať si. Pripomenie vám, čím nás balamutili koaliční poslancdi, keď potrebovali naše hlasy a... Čítať ďalej
08 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

__________________

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku. Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme. Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD. .

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.