J. Droba bude opätovne kandidovať na predsedu BSK
07 | 02 | 2022 I Ivan Mihale/tasr

Predseda Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) Juraj Droba bude v tohtoročných jesenných voľbách do vyšších územných celkov (VÚC) obhajovať svoj post a opätovne kandidovať na šéfa Bratislavského kraja. Oznámil to na pondelňajšej tlačovej konferencii spolu s lídrom SaS Richardom Sulíkom. Drobov protikandidát vo voľbách zatiaľ nie je verejnosti známy, okrem súčasného predsedu BSK kandidatúru ešte nikto ďalší neohlásil.

Hlohovec: Primátor Miroslav Kollár ohlásil opätovnú kandidatúru
Primátor mesta Hlohovec Miroslav Kollár, ktorý je tiež predsedom strany SPOLU – občianska demokracia, ohlásil zámer opäť sa uchádzať v blížiacich sa komunálnych voľbách o dôveru voličov. Informoval o tom na sociálnej sieti. O post sa uchádza, ako... Čítať ďalej
07 | 02 | 2022 | Ivan Mihale/tasr

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.