No nekúp to, keď radí OĽaNO
06 | 02 | 2022 I Ivan Brožík

Juraj Draxler sa na sociálnej sieti už aj zabáva. Je to dobrý recept, lebo na všetkom tom, čo produkuje koalícia a najmä OĽaNO, sa dá buď iba iba rozčuľovať, alebo iba smiať. Druhá možnosť je lepšia pre duševné zdravie.

"Poslanec OĽaNO Peter Kremský, predseda hospodárskeho výboru, mal pár zábavných výrokov k inflácii." začína status bývalý minister školstva.

"Najprv občanov vyzval, aby sa proti inflácii bránili. Tak, že hotovosť presunú do nehnuteľností alebo akcií." Vnímate, o čom Draxler píše? On to vysvetlí.

Tak fajn...

"Tak fajn, tie stotisíce a stotisíce ľudí, čo majú teraz, na začiatku mesiaca, na účte z výplaty ešte pár sto eur, možno tisícku, aby si mohli nakúpiť potraviny a poplatiť účty, túto radu určite ocenia." (Alebo tí, ktorým už tri mesiace niekto nevyplatil mzdu - pozn. red. HD.) 

Presúvajte, vážení!

"Ešte "zábavnejšie" bolo, ako splietal niečo o dôchodkoch. Znovu, hlavne sa proti inflácii brániť tak, že peniaze presuniete do akcií." Pokračuje Juraj Draxler.

Oni si stále idú svoje klišé

"Pri zavádzaní 2. piliera som okrem mnohého iného upozorňoval, že ten poskytne dôchodky bez ochrany proti inflácii a že je to vážne nebezpečenstvo.
Domáca "reformná trieda" ako periodikum Trend, kde tento pán pracoval, si ale išla svoje klišé."

Po nás potopa

"Dnes sme tu. Ak bude niekoľko rokov vyššia hladina cien, dôchodcovia so súkromnými dôchodkami to kruto pocítia."

Na vládnutie aj niečo treba

"Toto je presne príklad toho, že na vládnutie nemôžete mať ani ukričaných ľudí, ani dopletených reformátorov. Ale tímy, ktoré vedia, ako čo funguje. 
Teraz je mnohým už neskoro plakať. Ale nezabudnite, ak ste svojich pár sto eur dôchodku dostali a ešte vám niečo ostalo, kúpte si akcie. Alebo dom. Radí OĽaNO." Končí status Juraj Draxler.

Nové ocenenie pre Čaputovú
" V žiadnom prípade by som takúto zmluvu neodpísala, to znamená ohrozenie suverenity, umiestnenie cudzích vojsk, alebo základní na našom území." Cituje v statuse na sociálnej sieti Anna Belousovová Zuzanu Čaputovú z dnes zverejneného videa z... Čítať ďalej
06 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

_________________________

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku. Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme. Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD. .

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.