To si naozaj nikto ešte takto nenakreslil?
29 | 01 | 2022 I Ivan Brožík

Slovensko sa dostáva do obkľúčenia armád USA a NATO. Stačí jediný pohľad na mapu na titulnom obrázku. Čo máme okolo našich hraníc? Nikomu u nás to neprekáža? Mať cudzie armády na východnej, severnej, západnej a dokonca, možno aj južnej hranici? (Ak Orbán dovolí?)

Budapešť dostala od Washingtonu žiadosť o rozmiestnenie posilňujúcich vojsk na maďarskom území. Americkou žiadosťou sa už zaoberá Ministerstvo obrany Maďarska. Túto informáciu potvrdil maďarský minister zahraničia Péter Szijjártó. Informuje slovenský web srspol.sk

"Nedávno sa objavila informácia o tom, že členovia Severoatlantickej aliancie zvažujú možnosť zriadenia nových bojových jednotiek v celkovom počte tisíc vojakov na území Rumunska, Bulharska, Maďarska a Slovenska. Uvádzalo sa, že nové jednotky sa budú podobať tým, čo už existujú na území Poľska a v pobaltských štátoch." Informuje citovaný web.

Tlačia sa všade, akoby Európu chceli okupovať

Šéf maďarskej diplomacie Péter Szijjártó informoval o tom, že Washington sa obrátil na Budapešť so žiadosťou o rozmiestnenie cudzích vojsk na území Maďarska.

„Skutočne sme dostali žiadosť od USA týkajúcu sa rozmiestnenia cudzích vojsk. Ministerstvo obrany sa touto žiadosťou už zaoberá. Čo sa týka tisíc vojakov, o tom som nič nepočul,” uviedol maďarský minister zahraničia počas briefingu. Informuje web srspol.sk

Bránik o Ruskom medveďovi, ktorý sa baví
"Británia a Francúzsko mali na výber medzi vojnou a hanbou. Vybrali si hanbu, budú mať vojnu.“ A hanby mali na generácie dopredu tiež." Začína svoj status Radovan Bránik, hoci statusy vylepšené citátmi sú zvyčajne neobhájiteľná tupota. "Keď už aj... Čítať ďalej
29 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

_____________________

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.