Paralelný svet poslankyne Romany Tabak
29 | 01 | 2022 I Ivan Brožík

"Zákon o ochrane lyžiarov a regulácia prevádzky lyžiarskych stredísk" - pravdepodobne najakútnejší probém Slovenska a Slovákov dneška.

Poslankyňu OĽaNO Romanu Tabak momentálne mimoriadne zamestnáva možná úprava legislatívy pre lyžiarov na Slovensku.

"V úvode tohto roka prišla v Taliansku do platnosti vyhláška č. 40/2021 pod označením „Pravidlách správania pre užívateľov lyžiarskych areálov“. 
"Preto som požiadala o súčinnosť Veľvyslanectvo SR v Taliansku a kontaktovala som pani veľvyslankyňu Karlu Wursterovú, aby som mohla začala vyvíjať poslaneckú iniciatívu, ktorá by sa týkala prísnejších pravidiel pri prevádzkovaní lyžiarskych stredísk aj u nás na Slovensku!" chváli sa poslankyňa na sociálnej sieti tým, že konečne odhalila, čo najviac ťaží obyvateľov Slovenska.

Vynechajme táraniny, zdôvodňujúce akútnu potrebu pani poslankyne

Ona nikdy nepochopí, že na Slovensku je teraz téma číslo jeden možná vojna - vďaka jej straníckym súdruhom - zdražovanie, inflácia, potraviny, školstvo, energetika, no, proste všetko. Jej paralelný svet je úplne iný.

Otázka aktuálna v čase

Pani poslankyňa sa nás všetkých pýta: "Myslíte si, že lyžiarske strediská by mali byť na Slovensku lepšie regulované?  Aké zmeny by ste uvítali? Končí svoj status na sociálnej sieti poslankyňa OľaNO Romana Tabak.

Úprimne, pani poslankyňa, ak zmena, tak taká, aby Vás a Vám podobných exotov už nikdy nikto nevolil. Pýtali ste sa, tak tu je odpoveď!

Branislav Becík: Oligarchovi z Trnavy v pancierovom aute
Asi nikoho už nemôže prekvapiť, že práve samosprávy sú tie, ktoré veľmi doplatia na zvyšovanie cien energií, ktoré v mnohých prípadoch doslova ohrozia ich fungovanie. Zvyšovanie cien potravín zase ohrozuje občanov, ktorí sa o pomoc obracajú v... Čítať ďalej
29 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

______________________

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy - Redakcia HD.