Nebo nad Moskvou je nepriestrelne uzavreté
29 | 01 | 2022 I Ivan Brožík

Ministerstvo obrany Ruskej federácie „uzatvorilo“ nebo nad moskovským regiónom novou divíziou systémov S-400. informuje web politros.com.

Nová divízia protilietadlových raketových systémov S-400 "Triumph" prevzala bojovú úlohu v moskovskom regióne. Informovala tlačová služba Ministerstva obrany Ruskej federácie.

Vo vyhlásení sa uvádza, že oblohu Moskvy a centrálny priemyselný región Ruska teraz „zatvára“ päť protilietadlových raketových plukov vybavených systémom S-400.

Nad Moskvu sa nedostane NIČ bez jej súhlasu

"Bojové posádky protilietadlovej raketovej divízie Dmitrovského protilietadlového raketového pluku jednotky protivzdušnej obrany leteckých síl pri Moskve začali bojovú službu pre protivzdušnú obranu Moskvy a centrálnej priemyselnej oblasti Ruska," uviedlo vojenské oddelenie.

Ministerstvo obrany zdôraznilo, že predtým S-400 vykonali úspešnú ostrú streľbu na cvičisku Kapustin Yar v regióne Astrachaň. Toľko web politros.com.

https://www.hlavnydennik.sk/2021/12/06/vesmirny-stit-ruska-aky-je

___________________________

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy - Redakcia HD.