Na účelovú mediálnu propagandu a zatajovanie skutočnosti poukazuje Branislav Becík
28 | 01 | 2022 I Gabriela Fedičová

Na účelovú mediálnu propagandu a zatajovanie skutočnosti poukazuje na sociálnej sieti Branislav Becík, starosta obce Dvory nad Žitavou.

"Smutné..." píše a dodáva aj viac.

Je smutné, že verejnoprávna televízia, financovaná koncesionármi, teda občanmi, nedokáže spraviť ani len regulérny a objektívny vstup o verejných podujatiach. Zrejme je chyba v kádroch!" Tvrdí Branislav Becík.

Dodáva, že nevie si inak vysvetliť situáciu, kedy redaktor RTVS komentoval akciu v čase, keď už oficiálny program skončil a ľudia sa spred prezidentského paláca rozišli - čiže po funuse…

Fico na PROTESTE: Prezidentka ušla do DUBAJA. "Stačilo, musia prísť predčasné parlamentné voľby!"
K moci sa dostali vagabundi, ktorí si pomýlili zastupiteľskú demokraciu s vládnou diktatúrou, povedal dnes na proteste pred prezidentským palácom Erik Kaliňák (SMER - SD). Na proteste vystúpil Ľuboš Blaha, po ňom podpredseda strany Erik Kaliňák a... Čítať ďalej
26 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Podľa mainstreamových médií demonštrovalo iba niekoľko sto ľudí

"Slovensko potrebuje objektívne verejnoprávne médium a nie provládnu úderku, ktorej aktivity svedčia skôr o nadpráci v prospech vládnej garnitúry," dodáva Becik.

Becik má na mysli neobjektívne informovanie o proteste, ktorý organizovala strana SMER - SD pred prezidentským palácom v Bratislave, dňa 26.01.2022. Podľa médií totiž v Bratislave demonštrovalo iba niekoľko sto ľudí. Organizátori protestu, ale aj tí, ktorí sa na proteste zúčastnili, alebo ho sledovali prostredníctvom online prenosov tvrdia iné.

Podľa mainstreamových médií demonštrovalo iba niekoľko sto ľudí. Organizátori protestu, ale aj tí, ktorí sa na proteste zúčastnili, alebo ho sledovali prostredníctvom online prenosov tvrdia iné.

Podobne ako Becík sa vyjadril aj bývalý moderátor večerných správ a politik Karol Farkašovský. "Takto sa robí účelová mediálna propaganda! Takéto aktivity svedčia o nadpráci pre vládnu garnitúru, účelovom zamlčiavaní pravdy, manipulácii a neúcte voči divákom i verejnosti!" Uviedol.

Farkašovský upozorňuje: Ďalšia manipulácia pravdy a poklonkovanie vláde v RTVS! Pozrite na tú LOŽ!
Takto sa robí účelová mediálna propaganda! Bývalý moderátor večerných správ a politik Karol Farkašovský upozornil vo svojom statuse na sociálnej sieti na nekalé praktiky verejnoprávnej televízie. Takéto aktivity svedčia o nadpráci pre vládnu... Čítať ďalej
27 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.