Okupácia? Dajte pokoj, tu sa spí!
28 | 01 | 2022 I Ivan Brožík

"Vojnový štváč Ivan Korčok potvrdil úvahy o tom, že sa uvažuje o okupácii Slovenska vojskami NATO, čo je liberálno-manipulatívnymi médiami, prezentované, ako vyslanie posíl na Slovensko." Píše na sociálnej sieti Róbert Švec • Slovenské Hnutie Obrody.

Róbert Švec vyzval opozíciu, aby sa vyjadrila, kde stojí v potenciálnom konflikte.

"A keďže Slovenské Hnutie Obrody je v mimoriadne silnej opozícii voči súčasnej organizovanej skupine vládnych zločincov a vojnových štváčov, Korčokovi posielam jasnú odpoveď... " Píše ďalej Róbert Švec.

Budú lízať zadnice

"O tom, kde budú stáť Korčok, Naď a ďalší zločinci je jasné! Budú lízať zadnice americkým vojakom do posledného momentu! "

Avšak!

"Slovenské Hnutie Obrody stojí na slovenskej strane. Vždy sme obhajovali a v prvom rade hľadeli na slovenské národné a štátne záujmy! A tak to bude aj v prípade potenciálneho konfliktu, v ktorom budeme hľadieť iba na naše, slovenské záujmy, aby naša otčina vyviezla z konfliktu s čo najmenším stratami."

Slovensko je slovenské

"Na Slovensku môžu byť iba slovenskí vojaci a slovenské základne. Chceme Slovensko zvrchované a slobodné, čo sa vylučuje s naším členstvom v zločineckej organizácii NATO. Požadujeme a presadíme neutralitu štátu slovenského.

A tak sa aj stane! A punktum!" Dôrazne končí status Róbert Śvec.

Nikdy!
"Strana HLAS - sociálna demokracia vylúčila spoluprácu s hnutím OĽaNO na akejkoľvek úrovni! Nepôjde s ním do koalície pred, ani po žiadnych voľbách, vrátane parlamentných." Pripomína na sociálnej sieti Erik Tomáš. "Nechceme mať nič spoločné s... Čítať ďalej
28 | 01 | 2022 | Ivan Brožík
?session=true

_______________________

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.