Ani v najhoršom sme si Slováci nemysleli, že sa nám budú naši českí bratia vysmievať
25 | 01 | 2022 I Eka Balaskova

Ministerstvo zahraničných vecí ČR vyhlásilo, že víta našu dohodu o Obrannej spolupráci s USA. 

Slovenská národná strana vyzýva predstaviteľov českej vlády, aby sa od tohto vyhlásenia dištancovali.

Najbližšie národy

"Slováci a Česi sú si najbližšími národmi, spolupracujeme a vždy sme sa vzájomne podporovali. Nie je priestor na cynické vyhlásenia a veríme, že sa predseda vlády ospravedlní Slovákom za tieto vyhlásenia. Cynizmus, ktorý spočíva v akceptácii cudzích vojsk na území Slovenskej republiky je dvojsečným. Predstavitelia Ministerstva zahraničných vecí Českej republiky si neuvedomujú, že o chvíľu ich čaká taká istá zmluva." Píše Andrej Danko, predseda SNS na sociálnej sieti. 

Výsmech

"Pýtame sa verejne, či pán Fiala predseda českej vlády je pripravený podpísať zmluvu, na základe ktorej budú prítomné americké vojská na území Českej republiky. Spoločne sme zažívali obdobie prítomnosti cudzích vojsk. Ani v najhoršom sne sme si Slováci nemysleli, že sa nám budú naši bratia vysmievať za to, čo naša neschopná vláda na čele s prezidentkou Čaputovou vyrokovala." Upozorňuje A. Danko.

Prianie Čechom

Andrej Danko im praje, aby nezažili to, čo hrozí Slovensku. "Na druhej strane veríme, že je v Čechách dostatočné množstvo ľudí, ktorí si uvedomujú, čo sa to vlastne v Európe deje a kam toto napätie v rámci Európskej únie celé dospeje. Česko a Slovensko boli jedinými štátmi na východnej hranici Európskej únie, kde neboli americké cudzie vojská."

Branislav Becík: Ďalšie odhalenie špinavých manipulácií
Ďalšie odhalenie špinavých manipulácií s dátami a ľudskými osudmi sa podľa Becíka začína rozpadať ako domček z karát. "Nemecký denník Bild obviňuje vládu z úmyselnej manipulácie s číslami zomrelých! A slovenská "karavána" je záhadne ticho...,"... Čítať ďalej
25 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy - Redakcia HD.