Fico je krstným otcom! Vyšla kniha Byť kajúcnikom sa oplatí (FOTO)
21 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Autor ani nemohol nájsť vhodnejšieho krstného otca! V časoch, keď na Slovensku pojem ´právny štát´ ide akosi do ústrania a masový fenomén kajúcnikov do popredia, vychádza kniha Ľudovíta Števka Byť kajúcnikom sa oplatí. A pokrstil ju 20. januára práve líder strany Smer-SD Robert Fico. 

Nejde o obvinených, ide o postup vyšetrovateľov

Kniha Byť kajúcnikom sa oplatí nie je o vine a nevine obvinených a zatknutých ľudí, žijúcich v podmienkach mnohomesačnej kolúznej či preventívnej väzby. Opisuje autor svoje dielo.

Števko pracuje investigatívnou metódou s dostupnými faktami, zamýšľa sa nad postupmi vyšetrovateľov a prokurátorov, ktorí využívajú aj zneužívajú spolupracujúcich svedkov, tzv. kajúcnikov, na dosiahnutie pochybných, často politických cieľov.

kniha

Zdroj: pantarhei.sk

Známe medializované kauzy

Doteraz nikto nespochybnil verifikované informácie Slovenskej informačnej služby, odhaľujúce závažnú trestnú činnosť orgánov činných v trestnom konaní, že dochádzalo k nezákonnostiam, k manipuláciám vyšetrovateľov, prokurátorov i sudcov v systéme narafičených svedkov, ktorých výpovede postihujú bez overených dôkazov desiatky obvinených v známych medializovaných kauzách Božie mlyny, Očistec, Judáš a Mýtnik.

Právna doktrína otráveného stromu hovorí, že z otráveného stromu (t. j. z nezákonnosti) nemôže byť zdravé ovocie (t. j. spravodlivý výsledok).
Autor mnohé naznačuje, ale ponecháva aj na čitateľa, aby posúdil, kto na Slovensku drží v rukách nitky tohto historického justičného i politického megaškandálu.

Igor Melicher: Naď môže byť mernou jednotkou dezinformácie a konšpirácie! A čo na to minister?
Za svoj komentár dostal od ministra obrany ban! Člen Mladých sociálnych demokratov Igor Melicher sa na sociálnej sieti posťažoval na ban od Jaroslava Naďa. Za čo to bolo? "Doslova som mu v komentári napísal, že za svoj status môže byť mernou... Čítať ďalej
21 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.