Milan Uhrík: Poprosím jeden budíček pre Zuzanu Čaputovú!
18 | 01 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Prezidentka Čaputová mlčí, mlčí a mlčí," píše Milan Uhrík (Republika) podľa ktorého by sa ale musela zobudiť, vyjsť von z paláca a pozrieť sa na reálny život na ulici.

Generál Viktorín (Republika) na ňu apeluje, aby sa vo verejnom záujme vyjadrila a odmietla vojenskú zmluvu s USA pripomína Milan Uhrík a konštatuje, že Zuzana Čaputová napriek tomu doposiaľ nič.

"Na Slovensku sa idú zriadiť zahraničné vojenské základne a Zuzana Čaputová doposiaľ nič. Namiesto ráznych krokov sa radšej zúčastnila v diskusii SME, kde spolu s Kovačič Hanzelovu - to je tá čo obhajovala na SME-čku pedofilov, diskutovali o psychickom zdraví detí," píše Milan Uhrík.

Generál Jozef Viktorín posiela prezidentke SR list
Generál Jozef Viktorín oznámil, že na podateľni Kancelárie prezidenta Slovenskej republiky odovzdal list... Listom reaguje na očakávanú vládnu snahu presadiť Dohodu o obrannej spolupráci za každú cenu. Prezidentka podľa generála Viktorína ... Čítať ďalej
12 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Uhrík prosí o budíček pre Zuzanu Čaputovú

Aj Uhrík priznáva, že je pravda, že deti nie sú na tom psychicky veľmi dobre. A hneď aj dodáva, že je to hlavne kvôli nezmyselným vládnym obmedzeniam, ktoré im ničia detstvo. "Kvôli tomu, že vláda zatvorila školy, zruinovala šport, kultúru, zábavu... Riešením však nie je diskusia s Kovačič Hanzelovou, ale výmena bláznivej vlády za príčetnú vládu," vysvetľuje.

Prezidentka by sa podľa Uhríka mala zobudiť, vyjsť von z paláca a pozrieť sa na reálny život na ulici. "Na obrovské problémy a výzvy, ktorým Slovenská republika čelí. Poprosím jeden budíček pre Zuzanu Čaputovú!" Komentuje Milan Uhrík.

Minister obrany J. Naď vytiahol dôkaz proti vláde Roberta Fica! Čo na to občania?
Minister obrany Jaroslav Naď (OĽaNO) zverejnil na sociálnej sieti list svojho predchodcu, Petra Gajdoša, ktorý bol ministrom obrany za SNS. Jaroslav Naď hovorí o dôkaze, ktorý je o tom, kto chcel dohodu s USA a rokoval o nej. "Mimochodom, takýchto... Čítať ďalej
18 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová