Nápad: Východ pečie bábovky. Pridáte sa?
15 | 01 | 2022 I Eka Balaskova

Semifinalistka kuchárskej šou z Košíc rozbehla zaujímavú výzvu.

Pridať sa k nej môže ktokoľvek, tvrdí Katarína Makovická, jej autorka. Upiecť bábovku však celkom nestačí.

Bábovková výzva,

alebo ak chcete, tak "Láskavosť cez sladkosť". V Univerzitnej nemocnici L. Pasteura ju vďaka Kataríne Makovickej a dotkorke Tatiane Mackovej mali možnosť doslova ochutnať. Výzva odznela práve v šou, ktorej bola Katarína účastníčkou. 

Spišské divadlo myslí aj na nepočujúcich
Kultúra je jedným zo sektorov, ktoré pandémia covidu19 zasiahla asi najviac. Divadlo v Spišskej novej Vsi cez pandémiu pripravilo projekt Divadlo spája. Chcelo sa ním priblížiť k nepočujúcim divákom. Slovenská klasika Pre portál Spišská 24... Čítať ďalej
15 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Pridajte sa!

Pointou je vybrať si nejaké zariadenie vo svojom kúte Slovenska – nemocnicu, hasičov, policajtov, azylový dom skrátka hociaké miesto, kde by sa potešili voňavej bábovke, píše dnes24.michalovce.sk Potom stačí upiecť bábovku a odniesť ju do vybraného zariadenia. Určite vás nevyženú.

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.