Uteká zo známej sociálnej siete už aj dobrotivý Vilko?
12 | 01 | 2022 I Norber Pančík

Moderátor Vilo Rozboril sa dlhé roky venuje pomáhaniu ľuďom. Prvým projektom tohto formátu bola relácia Modré z neba a v čase, keď prestúpil do jojky sa jeho „srdcovka“ zmenila na názov V siedmom nebi.O tom ako si svoje facebookové konto chce nahradiť tým instagramovým a čo tým vyvolal,informuje www1.pluska.sk/

Anjel bez krídel – takúto prezývku si vyslúžil za všetko, čo pre mnohé rodiny s ťažkým životným osudom urobil. Tentokrát však ostal nemilo prekvapený. Fanušíkom oznámil novinku, avšak nečakal, koľko vlny negativity sa na neho zosype.

Moderátora Tv Joj má rada tá staršia generácia ľudí, ktorá je s ním v kontakte cez sociálnu sieť Facebook. Práve preto s najväčšou pravdepodobnosťou šokovala novinka, ktorú Vilo Rozboril pred niekoľkými dňami oznámil. ,,Priatelia, začínam viac komunikovať cez Instagram. A cez Instagram budem komunikovať aj novinky Siedmeho neba atď. Tak ak máte záujem, pridajte sa k tej mojej instagramovej stránke a odoberajte. Ďakujem, teším sa na vás. Vilo." 

To ešte netušil...

Neočakával, akú vlnu odporu jeho oznam spôsobí! ,,Dúfam, že novinky budeš Vilibaldík hádzať aj na Facebook! Ja si Instagram kvôli tomu zakladať nebudem!" odkázala mu fanušíčka Eva.

Každú minútu začali podobné komentáre pribúdať. Rozboril sa rozhodol nahnevaných fanušíkov verbálne uzemniť.

„Ľudia, vcelku nechápem niektoré polopodráždené komentáre, chápem, doba je čudná, všetci sme nervózni, ale zas odtiaľ potial . Veď ok, kto má fcb, má Facebook. Ja ho tiež mám radšej. Preto tu naďalej logicky budem. Ale niekto má proste na komunikáciu radšej Instagram, a teraz čo ako . Niečo mi hovorí, že keď sa táto už tak dosť rozdelená spoločnosť začne nezmyselne deliť ešte aj podľa preferencií sociálnych sietí, vydláždená cesta do pekla. Takže navrhujem klídek, viac sa dožijeme!" rozohnil sa Vilo. 

No čo už, keď už

Jeho vyjadrenie neprinieslo požadovaný efekt a starším dámam to nestačilo. „Nemám Instagram a ty Vilo takto prídeš o veľa fanúšikov, ktorí ťa na Facebooku sledovali!" Vilo sa však oponoval. ,,Myslíš? Ale veď opakujem, že ja tu budem naďalej! Len pochop, že sú aj takí, ktorí preferujú Instagram, takže chcem komunikovať aj tam. Myslím, že je to v pohode!" Dokončil tento písomný (ping-pong).

https://www.hlavnydennik.sk/2022/01/12/ked-ukrajina-zautoci-bude-velmi-horuco-video

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD