Polícia dohliada na zhromaždenie v obci Miloslavov
09 | 01 | 2022 I Ivan Mihale/tasr

Polícia v priebehu nedeľňajšieho popoludnia dohliada na verejný poriadok pri zhromaždení v obci Miloslavov v okrese Senec. Informuje o tom na sociálnej sieti.

"Zatiaľ sme nezaznamenali prípady narušenia verejného poriadku ani páchania inej protiprávnej činnosti," doplnil hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Michal Szeiff.

O zhromaždení informuje aj denník Plus 1 deň, uvádza, že skupina ľudí sa zorganizovala cez sociálne siete a stretla sa v obci pred domom údajnej organizátorky šikany 11-ročného dievčaťa.

Maloletú mali podľa medializovaných informácií napadnúť, opiť a vyzliecť 2. januára v Miloslavove kamaráti. Incident si mali nakrútiť na telefón a zverejniť na sociálnych sieťach. Celé sa to malo odohrať v obci v areáli bývalého družstva. Na zverejnenom videu by mali byť 14-, 15- a 16-ročné deti.

Podľa medializovaných informácií by takýto prípad nemal byť jediný a táto skupina už mala zaútočiť na deti aj v minulosti.
Polícia v piatok (7. 1.) informovala, že prípad si na základe výberovej príslušnosti prevzal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície KR PZ v Bratislave.

Miloslavovská šikana nevznikla len tak. V deťoch ju buduje svet dospelých
Podľa statusu učiteľa telesnej výchovy Paľa Smutného môžu šikanovanie podnietiť aj segregačné epidemické nariadenia. Najmä rozdeľovanie ľudí na očkovaných a nezaočkovaných. Aj keď deti neraz považujeme za bezúhonné, dokážu byť pri vnímaní... Čítať ďalej
09 | 01 | 2022 | Ján Papuga