MUDr. Mesik o tajných dokumentoch a prístupe sudcov vo svete a u nás
09 | 01 | 2022 I Gabriela Fedičová

Na zaujímavý vývoj v USA ohľadom dokumentov spoločnosti Pfizer upozorňuje v príspevku na sociálnej sieti MUDr. Juraj Mesík. Poukazuje v ňom aj na rozdiel medzi sudcami vo svete a sudcami na Slovensku.

Mesik vychádza z článku, ktorý zverejnil Reuters a v ktorom sa podľa neho uvádza, že federálny sudca v Texase prikázal americkej FDA (Food and Drug Administration) dramaticky zrýchliť zverejňovanie dokumentov Pfizera, na základe ktorých FDA umožnila používanie experimentálnej vírusovej mRNA na ľuďoch.

Dokumenty musia byť zverejnené do augusta 2022

"Vieme, že ide o dokumenty plné podvodov, ktoré úradníci FDA ochotne prehliadli. Pfizer preto chcel - a FDA mu to sľúbila - aby sa tieto dokumenty zverejňovali nasledujúcich 75 rokov, do roku 2097! Ale, sudca prikázal uverejniť ich behom ôsmych mesiacov, teda do leta 2022!" Vysvetľuje Mesik.

FDA sa podľa Mesika vyhovára, že na rýchlejšie uvoľnovanie dokumentov nemá personál. Mesik poukazuje aj na to, že na odopieranie účinnej, bezpečnej a lacnej liečby Američanom ho mala požehnane a dodáva: "Tak sa snáď nájdu aj na túto jednoduchú vec".

Rozdiel vo svete a u nás

"Volá sa to slobodný prístup k informáciám. Zákon máme aj my - čo u nás (zatiaľ?) nemáme sú sudcovia a prokurátori, ktorí by šli po zločincoch v bielych plášťoch a vo vládnych limuzínach," komentuje prístup sudcov u nás a poukazuje na rozdiel v prístupe, aký ho majú inde vo svete a aký u nás.

Podpredseda Smer - SD: Minister Mikulec nepozná autá policajtov. Hanba! 
Ľuboš Blaha na svojom profile na sociálnej sieti tvrdo skritizoval ministra vnútra Romana Mikulca, ktorý na svojom profile obhajoval policajtov. Namiesto fotografie slovenského policajného auta tam dal auto, ktoré naša polícia vraj nepoužíva. ... Čítať ďalej
07 | 01 | 2022 | Ján Papuga

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.