Podpredseda Smer - SD: Minister Mikulec nepozná autá policajtov. Hanba! 
07 | 01 | 2022 I Ján Papuga

Ľuboš Blaha na svojom profile na sociálnej sieti tvrdo skritizoval ministra vnútra Romana Mikulca, ktorý na svojom profile obhajoval policajtov. Namiesto fotografie slovenského policajného auta tam dal auto, ktoré naša polícia vraj nepoužíva.   

Oľanovský minister Mikulec sa dnes na svojom statuse snažil obhájiť Hamranovu políciu a údajne to urobil to tak, že k svojmu statusu „vycapil“ fotku policajného auta cudzieho štátu. „Ten pocit, keď minister vnútra nevie ani len to, na akých autách jazdia slovenskí policajti. (...) Aj priemerný feťák z Ovsišťa dobre vie, že slovenská polícia nemá také sirény, aké si capol Mikulec ako ilustrák - pán minister, nie je vám to trápne?“ vysmial sa mu Ľuboš Blaha.

Ženy v politike nechápu ako to mohli rodičia dopustiť
Prípad detskej šikany v Miloslavove nenechal chladným asi nikoho so štipkou empatie. Výnimkou nie sú ani ženy z politiky. Zvlášť, keď jedna je bývalá učiteľka (Anna Belousovová) a druhá (Monika Beňová) čerstvá mamička. Príklad z mladosti To, že... Čítať ďalej
07 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Blaha kritizoval aj to, že policajný prezident Hamran vie takmer hneď šikanovať ľudí, zatvárať zdravotníkov a zastrašovať opozíciu. Ale keď treba vyšetriť šikanovanie 11-ročného dievčaťa, tak podľa Blahu „nie je schopný pohnúť zadkom.“

„Hádzať ľudí o zem, lebo nemajú rúško, na to ich je. Vtedy je Hamran hrdina. Ale keď má bojovať proti brutalite mladistvých, tak to nie - ľahšie je nadávať na Roberta Fica, že? A čo čakáte od Mikulca? Vymetá bytovky, kde bývajú mafiáni, aby tam naháňal baby a podľa Imreczeho zbiera úplatky - kde by ten mal čas zistiť, ako vyzerá ozajstné policajné auto?“ tvrdo udieral Blaha.

Garancia GP ohľadom ohavného prípadu v Miloslavove
Prokuratúra garantuje komplexné objasnenie okolností prípadu napadnutia 11-ročného dievčaťa v Miloslavove skupinou kamarátov. Generálny prokurátor Maroš Žilinka uložil krajskému prokurátorovi v Bratislave bezodkladne preskúmať postup a konania... Čítať ďalej
07 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Zamyslel sa aj nasledovne: "...prečo „slniečkarsky žurnalista“ Púchovský, ktorý v mene polície odhaľuje hoaxy, neupozorní svojho šéfa, že keď píše o slovenskej polícii, nemá používať fotky služovbých áut z iných krajín".

„ To je fakt taký problém nájsť fotku policajtov zo Slovenska? To títo lúzri chcú niekoho poučovať o hoaxoch? Nehanbíte sa? S takýmito trdielkami ako Mikulec či Hamran máte len jednu istotu - že keď už fakt neexistuje spôsob, ako niečo domrviť, tuná chlapci ho určite nájdu,“ píše na záver Blaha.

Ústavný súd sa vyjadril: Mikasove vyhlášky sú neplatné. Mainstream účelovo mlčí!
Krátko pred silvestrovskou polnocou Ústavný súd (ÚS) vydal rozhodnutie k podnetu ochrankyne práv k súladu zákona o ochrane verejného zdravia s ústavou. Väčšina novín a médii prevzala agentúrnu informáciu s krátkym komentárom o zrušení možnosti... Čítať ďalej
07 | 01 | 2022 | Ján Papuga

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.