Poslanec OĽaNO Stančík tvrdo kritizuje svojho vlastného ministra
04 | 01 | 2022 I Gabriela Fedičová

Cesta ministra zdravotníctva Vladimíra Lengvarského (OĽaNO), do exotického Omámu sa stala hlavnou témou tohtoročných Vianoc. Opozícia volá po jeho odstúpení a tí z koalície, predovšetkým okolo osoby expremiéra Igora Matoviča, predsedu hnutia OĽaNO kritizujú. Kritizujú ministra vlastnej koalície. 

Podľa Igora Matoviča trpí minister zdravotníctva podobne ako minister hospodárstva Richard Sulík sociálnym autizmom.

„Myslím, že ako politici by sme sa počas krízy mali uskromniť a netráviť dovolenku v luxuse. Poslanci, ministri a tajomníci by radšej mohli podporiť domáci turizmus, na dovolenku v exotike bude ešte čas a priestor, keď raz táto pandémia skončí a situácia bude pokojnejšia,“ poučoval podľa Ereport poslanec obyčajných Andrej Stančík (OĽaNO). 

A reagoval aj poslanec Marek Šefčík (OĽaNO), ktorý na sociálnej sieti napísal toto: "Nikdy som nebol v Dubaji, ani v Ománe, ani v Jordánsku a ani mi to nechýba... Práve sme po 4 hodinách cesty bezpečne a zdraví dorazili s rodinkou na východ Slovenska za rodičmi, starými rodičmi. Cením si tieto stretnutia a teším sa, že stále máme za kým ísť. Rodina počas sviatkov je naj... Kde sa na to “hrabe” nejaká exotika?"

Gauner na šesť? Poslanec opozície našepkáva, že je to niekto špeciálny
Poslanec NR SR strany SMER - SD Ľuboš Blaha sa opäť ozval. V úvode príspevku na sociálnej sieti niektorých možno aj pobaví, ale keďže sa v ňom venuje špeciálnemu prokurátorovi Danielovi Lipšicovi, dokonca v 15-tich bodoch, nejde o novoročný žast.... Čítať ďalej
04 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.