Musíme skončiť s touto občianskou vojnou! Vyzýva druhý najobľúbenejší politik
01 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Iba zjednotený národ dokáže efektívne rozhodovať o svojej budúcnosti! Toto skonštatoval vo svojom statuse na sociálnej sieti líder mimoparlamentnej opozičnej strany Hlas-SD.

Deň samostatného Slovenska

Prvý deň v roku sa už neoddeliteľne spája so vznikom samostatnej Slovenskej republiky. Už 29 rokov existuje naša samostatná štátnosť, počas ktorej sme ukázali neobmedzenú schopnosť a obrovskú energiu byť moderným národom schopným v mnohých oblastiach ústavnoprávneho, ekonomického, sociálneho, ale aj kultúrneho života konkurovať iným štátom vo svete. Presne toto si myslí Peter Pellegrini o dnešnom Slovensku.

"Dokážeme reagovať na medzinárodné výzvy doby a aktívne sa zapájať do procesov svetovej politiky," píše vo svojom novoročnom statuse.

Podľa hlasáka je len prirodzené, že v každej etape existencie štátu sa striedali rôzne obdobia. Ale ako národ sme tie ťažšie vždy spoločným úsilím dokázali prekonať a úspešne pokračovali v budovaní a rozvíjaní našej vlasti - Slovenskej republiky.

Líder Smeru varuje: Čo dnes vystrája špeciálny prokurátor, nemá nič spoločné s právnym štátom!
Keby bol na Slovensku klub bezcharakterných ľudí, tak by sa stal Daniel Lipšic jeho predsedom! Presne toto si myslí o rozhodnutiach špeciálneho prokurátora líder Smeru Robert Fico. O svoje názory sa podelil vo videu na sociálnej sieti. Celé... Čítať ďalej
01 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Ako všetkých, aj nás paralyzuje pandémia

Pellegrini upozorňuje, že dnes čelíme pandémii ako jednému z najväčších ohrození počas existencie Slovenskej republiky, ktorá paralyzuje ekonomický a sociálny život, ale je presvedčený, že tak ako v minulosti, aj tento boj zvládneme.

"Stojí pred nami základná úloha zjednotiť sa, skončiť s "občianskou vojnou" a začať ponúkať ľuďom riešenia pre ich život. To je základná výzva, ktorej čelíme na začiatku roka pri pripomenutí si vzniku samostatnej Slovenskej republiky," pomenoval najväčší problém Slovenska v súčasnosti líder Hlasu.

Pellegrini vyzýva k jednote

Iba zjednotený národ dokáže múdro a efektívne rozhodovať nielen o svojej prítomnosti, ale aj budúcnosti. Pripomenul v závere svojho novoročného statusu Pellegrini.

Je samozrejmé, že novoročné prejavy sú akýmsi zhrnutím a vo všeobecnosti neponúkajú riešenia. Ako však chce líder Hlasu zjednotiť Slovákov, keď roztrieštenosť dosiahla nebývalých rozmerov, netušíme. Nuž, nechajme sa prekvapiť.

Europoslanec upozorňuje: Vyšetrovanie Lučanského smrti je spochybňované!
Vyšetrovanie smrti generála Lučanského sa mnohým nepáči! Upozornil na to vo svojom statuse na sociálnej sieti splnomocnený zástupca rodiny Lučanských. Trauma polarizujúca spoločnosť "Smrť prezidenta Policajného zboru SR nie je bežná udalosť ani z... Čítať ďalej
01 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.