Terminátor, idol mnohých žien, je oficiálne slobodný!
31 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová

Americký herec, podnikateľ a guvernér Arnold Schwarzenegger (74), ktorého preslávila najmä filmová rola Terminátora, je slobodný! Dlhoročný vzťah ukončil rozvod.

Dôvodom rozvodu podľa denníka Diva.sk bola Terminátorova nevera. Svoju manželku Mariu Shiver (66) podviedol s opatrovateľkou, ktorá mu porodila syna. 

Neuveriteľných desať rokov sa ťahal rozvod manželského páru, kvôli majetku. Ale nakoniec, po neuveriteľných 35 rokoch sa manželstvo formálne ukončilo, po tom, ako sa im podarilo dosiahnuť konečné urovnanie.

Manželia posledných desať rokov žili iba vo formálnom zväzku, práve kvôli naťahujúceme sa rozvodovému konaniu. 

Arnold a Maria majú spolu štyri deti. 

Terminátor má po svojom boku od roku 2013 už inú ženu, Heather Milliganovú, s ktorou to podľa fotografií na sociálnych sieťach aj asi klape. "Vyzerá to tak ," píše Diva.sk.

Riaditeľ filmového festivalu: žijeme v divnej dobe
Herec Jiří Bartoška je herec, ktorého poznajú skôr staršie generácie. Vďaka seriálom, ako My všichni školou povinní či Sanitka ho poznali naozaj všetci od Humenného po Aš. Zo seriálu Za sklom ho poznajú aj mladí slovenskí diváci. V osobnom živote... Čítať ďalej
30 | 12 | 2021 | Eka Balaskova

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.