Ukrajinské ženy: Za Zelenského nepôjdeme bojovať!
28 | 12 | 2021 I Ivan Brožík

Ministerstvo obrany Ukrajiny schválilo nariadenie, ktoré väčšine žien vo veku od 18 do 60 rokov ukladá povinnosť prihlásiť sa k vojenskej službe v závislosti od ich profesie.

Zoznam týchto profesií je tak široký, že pod vojenskú registráciu spadajú milióny žien. Informuje český web prvnizpravy.cz a pokračuje: "Okrem toho majú úrady právo ich pravidelne povolávať na vojenský výcvik."

Ženy odmietajú Zelenského šialenstvo

„Včera sme varili boršč a starali sa o deti a zajtra sme stroje a všetko ostatné – to je samozrejme príliš,“ tvrdí jedna z ukrajinských žien podľa webu prvnizpravy.cz

„Ak budú všetci povolaní do armády, kto tu bude? Prarodičia a malé deti tu zostanú alebo kto? No, toto nie je normálne, myslím. Nikdy to tak nebolo. Muži vždy bojovali. A ženy boli doma,“ hovorí účastníčka prieskumu webu Strana.

Vedenie Ukrajiny sa zbláznilo

"Keby nám poskytli argumenty, aby sme pochopili, prečo sa to všetko robí. Teraz tie odpovede nie sú. Ja napríklad tak ľahko nepôjdem. Potrebujeme aspoň základné odpovede, jasné pochopenie úloh, organizácie. No, ide o mladé dámy,“ je presvedčená mladá Kyjevanka.

„Hanba! To je nejaký chaos! Sú povolané aj ženy. Už pracujú, ťahajú domovy, dokonca teraz aj armádu. Vôbec neviem, čo k tomu mám povedať. Ja som šokovaný. Toto nie je Izrael. O ženy by sa mal postarať štát a nie ich posielať do armády, “ hovorí rozhorčený starý muž."

Tieto desivé informácie nehgodné tretieho tisícročia ľudstva priniesol web prvnizpravy.cz.

Nefňukajte a niečo s tou debilnou vyhláškou robte! Odkázal ,,šéf Tatier" bývalému poslancovi OĽaNO
Toto nemal robiť! Nezaradený poslanec a odídenec z klubu OĽaNO Ján Krošlák skritizoval opatrenia vlády týkajúce sa hotelových reštaurácií. Zjavne však ani netuší, čo vyžaduje vyhláška. Tá, za ktorú zodpovedá jeho bývalá partaj! Tak mu to vysvetlil... Čítať ďalej
27 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

_____________________

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.