Nápad zavrieť seniorov dožral aj Nicholsonovú: Tak sa vás pýtam, vy pomätenci...
17 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová

Europoslakyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová píše na sociálnej sieti odkaz. Pre Igora Matoviča (OĽaNO) a Borisa Kollára (SME Rodina). "...vy pomätenci, komu sa to vyhrážate zatvorením?" Pýta sa Ďuriš Nicholsonová. 

Lucia Ďuriš Nicholsonová v úvode príspevku predstavuje svoju mamu a pripína k nemu aj fotografiu.

"Toto je moja mama. Trikrát zaočkovaná, moderná žena, ktorá Vám aj o polnoci spamäti odcituje ceny stavebných materiálov a vyráta koľko vás bude stáť nový dom, či škola. Je šik. Na tej fotke z leta si práve dáva tetovačku na lýtko. Zapísala sa na univerzitu tretieho veku. Každý deň lúšti krížovky a číta bohovsky napínavé kriminálky. Je strašne cool," píše Ďuriš Nicholsonová.

Zdôrazňuje, že jej mama má 65 rokov.

Jozef Šátek o mediálnych lžiach k aktuálnemu rozhodnutiu z Luxemburgu o Mečiarových amnestiách
"Očakával by som od redaktora, ktorý píše o takomto závažnom prípade, že ho bude skutočne ovládať do detailov," píše k štvrtkovému rozhodnutiu v Luxemburgu Jozef Šátek. Európsky súd rozhodol. A Mečiarove amnestie sú opäť otvorené. "Ako bývalý... Čítať ďalej
16 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Navrhla by jeden veľmi dlhý lockdown pre Matoviča a Kollára

A Igor Matoviča a Borisa Kollára, ktorých nazýva pomätencami sa pýta: "… komu sa to vy vyhrážate zatvorením? Lockdownom? Tejto šik žene? Vy si naozaj myslíte, že ľudia 60+ sú nejaké nesvojprávne bytosti odkázané na vaše choré nápady?"

Lucia Lucia Ďuriš Nicholsonová sa pýta ministra financií a predsedu parlamentu, prečo radšej nerieši, aby sa zvýšila zaočkovanosť. "Prečo nepripravujeme trpezlivo ľudí, že naozaj jedinou cestou von je očkovanie a že ak môžeme mať povinné vzdelávanie, môžeme mať aj povinné očkovanie? Bojíte sa, že prídete o percentá v prieskumoch, čo?" dodáva.

V závere príspevku veľmi trefne komentuje: "Ak by som mala tie páky, navrhla by som jeden veľmi dlhý lockdown pre vás dvoch. Toto by teraz Slovensku prospelo najviac".

Matovičovo teflónové ego radí dôchodcov na úroveň domácich zvierat
To že sa pán Slovenska, hradov, zámkov, riek, polí a všetkých domov a domácností vrátane luftu nad nimi definitívne zbláznil, je známe dávno. Stačí si čítať jeho statusy a počúvať jeho verejné vystúpenia. Teda, ak máte sklon k sadomasochizmu. Alebo... Čítať ďalej
16 | 12 | 2021 | Ivan Brožík

-------------------------------

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.