Pellegrini vrátil úder Kotlebovi: „Na tohto pána si dávajte obzvlášť veľký pozor“
16 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová

Peter Pellegrini, predseda strany Hlas - SD, reagoval na video Mariána Kotlebu, predsedu strany ĽSNS. Kotleba vo videu tvrdil, že má zaručenú informáciu, že poslanci, ktorí sú okolo Petra Pellegriniho podporia vládnu reformu zdravotníctva. Pellegrini tvrdí, že ide o podlú a falošnú politiku Mariána Kotlebu.

Marián Kotleba vo videu podľa Petra Pellegriniho tvrdil, že poslanci strany Hlas - SD počas hlasovania o reforme zdravotníctva buď nebudú v sále, aby to prešlo, alebo pri hlasovaní podporia reformu zdravotníctva.

Radovan Bránik má odkaz! Vie, čo čaká Bihariovú, keď nesklapne
Irena Bihariová, predsedníčka strany PS na sociálnej sieti kritizovala Denník N a redaktorku Moniku Tódovú. Bihariová tvrdí, že Tódová nedávnymi podcastami s tromi jej kolegami veľmi neseriózne zasiahla do vnútrostraníckej súťaže PS a že Tódová... Čítať ďalej
15 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Klam, absolútny blud, hoax...

"Je to absolútny klam, absolútny blud, alebo po novom, ak chcete, hoax ako vyšitý," hovorí Peter Pellegrini. A oznamuje výsledok. Poslanci do jednej nohy, podľa Petra Pellegriniho boli všetci jedenásti a hlasovali proti, tak ako to tvrdili na tlačových konferenciách už niekoľko mesiacov.

Peter Pellegrini v závere poprosil svojich fanúšikov, aby naozaj dával každý veľký pozor na to, komu a čo verí. "A prosím, na tohto pána si dávajte obzvlášť veľký pozor," dodal na adresu Mariána Kotlebu, Peter Pellegrini.

https://www.hlavnydennik.sk/2021/12/15/chysta-madarsko-agresiu-proti-ukrajine

 

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.