Víkendový tip Juraja Mesíka
11 | 12 | 2021 I Eka Balaskova

Nie, nezbláznili sme sa v HD a neskĺzame k príspevkom typu "toto musíte vidieť". Ale toto naozaj vidieť ... nemusíte, ale určite by vám to bolo prospešnejšie, ako trebárs reality šou. Lebo Juraj Mesík vám dáva tip na záznam z diskusie Hovorme spolu.

Mesíkov "predhovor"

"Pokiaľ vás zaujíma ako vláda amatérov a plagiátorov priviedla Slovensko a jeho obyvateľov do katastrofy, ktorej repete znovu prebieha, a nevideli ste ešte blok "Opatrenia" v diskusii Hovorme spolu, dávam vám ho do pozornosti. O "opatreniach" v ňom diskutuje prof. Hrušovský a ja. Trvanie cca hodinu - aj s pár pozoruhodnými videami. Na diskusiu o ekonomickej devastácii Slovenska žiaľ nebol čas. Príjemnú sobotu!" Praje J. Mesík. A aby ste nemuseli prácne hľadať, tak tu nájdete diskusiu s MUDr. Hrušovským a Mesíkom.

Režim OTP vo vlakoch a autobusoch? Ministerstvo čaká na vyhlášku...
Ako informuje refresher.sk režim O-T- P vo vlakoch a autobusoch ešte stále neplatí. Došlo k tomu, že štát nevie zaviesť režim OTP vo vlakoch a autobusoch, pretože ministerstvo dopravy nedostalo vyhlášku od hlavného hygienika. Úrad verejného... Čítať ďalej
11 | 12 | 2021 | Norbert Pančík

Pomôžete nám?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme, redakcia HD.