Podnikateľ z Trnavy to nevzdáva. Pre RÚVZ má odkaz
04 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová

Narazila kosa na kameň! Reštaurácia Hollywood burger z Trnavy sa nemieni vzdať bez boja. Hygienikom aj vláde odkazujú, že sa nedajú zastrašovať.

Hollywood burger je jediné miesto v Trnave zamerané na domáce hamburgre z poctivého hovädzieho mäsa so štýlovým interiérom a inými originálnymi maškrtami, dočítate sa na internete. V poslednom čase však má problémy. Mottom podnikateľa z prevádzky, ktorá odoláva a odmieta sa podrobiť nezmyselným nariadeniam je: “Sloboda je viac jak všetky peniaze sveta. S reťazou na krku sa od búdy ďaleko nepozreš.”

Branislav Becik: Prečo mlčí "vládny valec" o automobilkách?
"Hrozí nám osud, ako americkému Detroitu?" Pýta sa v príspevu na sociálnej sieti Branislav Becík, starosta obce Dvory nad Žitavou. Podľa Branislava Becíka, nikde nepočuť fakty o prepade predaja automobilov o viac ako 40%, ale zato nás stíha vládna... Čítať ďalej
04 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Vedeli, že to bude dlhý boj

Mladý podnikateľ z Trnavy, majiteľ Hollywood burger vysvetľuje, aké má výhrady voči krokom zo strany štátu, ktoré obmezujú podnikateľov a živnostníkov a zverejňuje ich na sociálnej sieti. Chce podnikateľom a živnostníkom pomôcť, ako majú v konkrétnych situáciach postupovať. Hygienie opäť nechal odkaz. A bez servítky.

"Už pri prvom predvolaní na hygienu sme vedeli, že to bude dlhý boj a budete potrebovat mastičku na hemeroidy, lebo Vám od jedu vybehne zlatá žila na zvierači. Nepočítali ste s tým, že sa niekto postaví za svoj podnik, zamestnancov a zákazníkov. Namiesto zastrašovania ste dostali zrkadlo a napochodovali sme Vám do Vášho úradu v parochni a verejne si z Vás vystrelili. Už ste tak zúfalí, že skúšate súčinnosť s ďalšími orgánmi lebo sami viete, že ste v koncoch," napísal mladý podnikateľ na sociálnej sieti.

Neobmedzená drzosť mainstreamu - totálna ignorácia prezumpcie neviny a svojvoľné obvinenia neodsúdených
Médiá hlavného prúdu na Slovensku už dávno prestali robiť svoju robotu, informovať, a pustili sa do "veľkej politiky". Uzurpovali si právo rozhodovať o nej, tvoriť ju, formovať ju. Stali sa tieňovým centrom moci, našťastie primitívne hlúpym a... Čítať ďalej
04 | 12 | 2021 | Ivan Brožík
 

Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory

"Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú." Redakcia HD.