Tri rýchle otázky: Zistite, či ste inteligentný!
02 | 12 | 2021 I Ivan Mihale

Množstvo IQ testov, ktoré sa nachádzajú na internete sú častokrát časovo náročné alebo ťažké. Aby toho nebolo málo, keď už máte úlohu vyriešenú a chcete si overiť správny výsledok, nastáva zvrat. K správnej odpovedi sa musíte prebiť cez množstvo reklám a v niektorých prípadoch dokonca poslať SMS aby ste dotstali odpoveď- samozrejme s poplatkom.

Tento test je však iný. Sú to ia iba tri otázky, ktoré na prvý pohľad pôsobia jednoducho, ale sú skutočne také ľahké? Pri tomto teste však ide aj o čas, ktorý ti vyriešenie otázky zaberie. Čím rýchlejšie, tým inteligentnejší ste. TRI OTÁZKY:

  1. Baseballová pálka a loptička stoja spolu 1,10 eura. Pálka je pritom o jedno euro drahšia ako loptička. Koľko stojí loptička?

  2. Ak trom strojom trvá tri minúty zostrojiť tri súčiastky, ako dlho bude trvať 100 strojom zostrojiť 100 súčiastok?

  3. V jazere plávajú lekná. Každý deň sa obsah plochy, ktorú zaberajú, zväčší dvojnásobne. Ak bude leknám trvať 28 dní, kým pokryjú celú vodnú plochu jazera, ako dlho zaberie leknám, kým zaplnia polovicu jazera?

Prevratné vystúpenie v Europarlamente: Nenechám sa degradovať na pokusného králika! (Christine Andersonová) (VIDEO)
Názor Christine Andersonovej (bezpressu.news) Europoslankyňa Christine Andersonová sa vo svojom vystúpení v Európskom parlamente ostro ohradila proti snahám „politických elít“ presadiť povinné očkovanie proti COVIDu-19. A čo vlastne... Čítať ďalej
01 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Správne odpovede nájdete v našej galérii, uhádli ste?

Ilustračný obrázok
Ilustračný obrázok
shutterstok.com
Odpoveď č.1
Odpoveď č.1
Zdroj: redakcia HD
Odpoveď č.2
Odpoveď č.2
Zdroj: Redakcia HD
Odpoveď č. 3
Odpoveď č. 3
Zdroj: Redakcia HD
Ilustračný obrázok
Odpoveď č.1
Odpoveď č.2
Odpoveď č. 3