JUDr. Marek Géci nechápe! Referendum zmarené, ale vyhlášky ÚVZ sú OK?
02 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová

Generálny prokurátor Maroš Žilinka v máji podal podnet na Ústavný súd, ktorý rozhodol o tom, že vydávanie vyhlášok Úradom verejného zdravotníctva je v súlade s ústavou. JUDr. Marek Géci nechápe! "Referendum zmarené a vyhlášky sú tu ok...," konštatuje medzi iným na sociálnej sieti. 

"Sme ešte právny štát?" Pýta sa právnik Marek Géci a otázka sa týka rozhodnutia Ústavného súdu, ktorý dnes rozhodol o tom, že vydávanie vyhlášok Úradom verejného zdravotníctva je v súlade s Ústavou. V krátkom príspevku píše Marek Géci aj toto: "Generálny štrajk..."

GP Maroš Žilinka podal podnet, či sú vyhlášky ÚVZ v súlade so zákonom. Verdikt je známy
Generálny prokurátor Maroš Žilinka podal podnet na Ústavný súd, ktorý rozhoduje, či je vydávanie vyhlášok Úradom verejného zdravotníctva v súlade s ústavou. Informáciu priniesol portál televízie TA3. Známy je už aj verdikt Ústavného súdu. O... Čítať ďalej
01 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Vláda defakto nepotrebuje ani NR SR

Podľa právnika Géciho táto vláda defakto nepotrebuje ani NR SR. "Čo zajtra, začnú zatvárať, ukazovať iba prstom?" Pýta sa. A informuje o to, že k tejto informácii je pripravený spraviť zvlášť jednu reláciu. "Rozhodnutie Ústavného súdu ako občan musím rešpektovať, ale môj názor je nemenný a jasný. Ideme ďalej," dodáva v krátkom príspevku. 

Juraj Šeliga verejne sfúkol Máriu Kolíkovú ako sviecu na torte - a oprávnene!
Na webe HD býva skôr smutným zvykom, že Juraja Šeligu podrobujeme kritike. Výnimka však potvrdzuje pravidlo a nastal čas spravodajsky ju spraviť. Dávame poslancovi palec hore za jeho status na sociálnej sieti s titulkom "Opäť nové skutkové... Čítať ďalej
01 | 12 | 2021 | Ivan Brožík

&id=108468481076597

Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory

"Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami do verejnosti nedostávajú. Redakcia HD."