Bestro: Priemerný novinár dnes nie je novinár, ale politik
24 | 11 | 2021 I Gabriela Fedičová

Mladý sociálny demokrat Robert Bestro v príspevku na sociálnej sieti poukazuje na mainstreamove médiá. Píše o ich zúfalej snahe obhajovať neobhájiteľné a udržať neudržateľné. Na priloženej fotografii má titulky zo SME s označením: "Bojujú o vládu, ako o život." Svoj názor aj Bestro vysvetlil.

Vláda podľa Bestra totálne zaspala a na tretiu vlnu Slovensko nijak nepripravila. Inak sa to podľa neho ani nedá nazvať. Bestro si myslí, že Slovensku nepomôžu neobjektívne médiá vo vlastníctve oligarchov. A nepomôže mu podľa neho ani agresívna rétorika prezidentky. Prezidentka podľa Bestra ochraňuje najneschopnejšiu vládu v histórii Slovenska. Bestro si myslí, že je to trápne.

www.hlavnydennik.sk/2021/11/23/tak-ostry-status-na-prezidentku-ste-od-belousovovej-dlho-nevideli

Priemerný novinár dnes nie je novinár, ale politik

Autori článkov v mainstreame podľa neho musia pre normálneho človeka vyzerať ako idioti. "Takýto prehľad najbizarnejších článkov s ešte bizarnejšími titulkami by sme si mohli robiť kľudne aj každý deň. Priemerný novinár dnes nie je novinár, ale politik," konštatuje.

Facebook@Robert Bestro

Šutaj Eštok: Lipšicovi a Matovičovi policajti klamú a porušujú zákon!
Sme svedkami toho, ako jednoducho sa dá oklamať prokurátor aj sudca! Upozorňuje na nekalé praktiky vyšetrovateľov poslanec parlamentu a hlasák Matúš Šutaj Eštok vo svojom statuse na sociálnej sieti. Aké je to jednoduché! "Len nedávno sme sa z... Čítať ďalej
24 | 11 | 2021 | Diana Zaťková